Tuesday, 14 May 2013

.. Why Milo and Horlick... =(.

ASSALAMUALAIKUM....

hari ni.. ade kelas nutrition pagi tadi.. tetibe camne tah boleh kuar yang sape2 nak kurus.. jauhi Milo and Horlick... OMG... edy dah la suka sangat2 horlick ais... :'( kalau milo tu edy xda la nak kisah sangat sebab kat rumah jarang ade miloo.. and edy pun x selalu minum pun... tapi kalau horlick.. byak la jugak.. kalau edy pergi kedai...kalau bukan oren jus, teh limau, sirap limau, horlick la jawapan die... :'(.... sedap kot.. kalau puasa2... selalu minum horlick.. tapi3... bile dah dengar macam tu.. rase mcm "terpenjara dengan minuman kesukaan.." xpe laaa.. at least.. nasib baik ABC x menggemukkan kan.. hahahaaa... cehhh... ABC tu same je rasenyee.. lagi byak ais... manis lak tu.. alahai.. asal laaa edy xleh tinggal minuman sejok2 ni.... kan bagus kalau edy macam sweetheart edy.. die xleh minum ais... so die akan minum air panas... wahhh.. kalau edy boleh jadi macam die *bersinar-sinar mata sambil mulut ternganga macam patrick*... mesti dah boleh kurus dah.. segala lemak yang bertepek ni jadi cair... ni x... x sedar2 yang dah la lemak banyak. pastu pg bekukan lemak lagi dengan aiss.. hurmm.. berangan sudah nak diet kan... :'(.... *camni la gamaknye, orang gemuk comey yang xsedar diri.. :p..* mesti ade jgk comey tu.. tang mana xtau..hahaaa.. okey laaa.. tu jeee.... soo... kesimpulan.. sape2 nak kurusss... jangan minum MILO ngan HORLICK tau... jangan3... termasuk saya.... errrr2... xjanji... hahahahaaaa.... okey... shah.. tolong minumkan horlick ais tok saya yeee...  i love u so mUch darling....!!!! =)

ni gambo miloo... yang nugget milo tu... -_- i really2 love it very2 muchh.. tapi2... :'( wuuuu......

sekarang ni... saaat ni... milo ni yang de lam bilik... and2... edy x buat air pun.. edy makan camtu je 2 3 sudu... hahaaa.. teruk kan... pemalas... sedap kot.. engat lagi yang dulu.. suka sangat makan milo yang dah keras.. die jadi makan nugget milo camtu.. tp serius.. seedap milo keras lagi dari nuget milo tuu... nak3 lagi... :'(

haaa... yang ni tang paling sedih sekali ni.... good bye my horlick.. i will continue drink u after i get my real weight yaaa... so i'll get fat again... and leave u again for a while.. and will drink u again after i thin... hurmm.. camtu la real lifee.. when someone get thin from chubby.. she will forget how much she trying to became thin... sooo became fat again.. that me.. :'(... hurmmm.... its so hurt to diet... but its easyly to became fat...!!!

No comments:

Post a Comment