Sunday, 12 May 2013

Tak Cuba Kembali......



ASSALAMUALAIKUM...

hari ni nak dengar suria fm.. malam ni laa.. 12.05.2013 ni.... tapi boleh plak lagu dia x sedap2.. soo.. bukak la hot fm.. masa bukak tu.. tetibe berkumandang 1 lagu ni.. best jugak lagu diee.. tetibe teringin nak search tapi x tahu tajok ape.. soo search die punye ayat je laaa.... last2 jumpe... ni tajok die.. Tak Bisa Kembali.. afgan... tgk name afgan.. mmg sedap2 la lagu diee.. semua lagu die best2.. tambah2 hensem lak.. tp hairan..kenapa die xde makwe.. dah la study kat malaysiaa...mesti awek2 kat u die admire giler kat die.. dulu pun aku same gak. minat sangat dieee.. t lame2 tu x dahh..hahahaaa.... sekarang just minat kat sorang jee... ehem2... sape lagi kalau bukan pakwe aku kan.. heee... okey2... dah2... ni lirik lagu die.... kat bawah yee...


Saat terindah
Di saat aku mulai terasa
Sempurna cintaku pada kamu
Tika ku bersama

[*] Kini tiada
Kau balas cintaku dengan dusta
Percuma cintaku pada kamu
Sungguh ku tersiksa

Tapi ku cuba mengerti
Dan ku cuba untuk fahami
Lewat semua waktuku
Untuk dirimu

[**] Maafkanlah 

Pintaku begitu 
Tak tedaya tak mampu 
Menjaga cintamu 

Hapuskanlah
Setulus kau khianati 
Usah pernah tangisi 
Maaf sejuta kata 
Ku takkan cuba kembali 

Repeat [*] & [**]

Repeat [**]
Hapuskanlah
Setulus kau khianati
Usah pernah tangisi 
Maaf sejuta kata 
Ku takkan cuba kembali 


No comments:

Post a Comment