Monday, 13 May 2013

Si Dia senyum...

ASSALAMUALAIKUM....

hyeeee... sekarang ni dah nak pukol 8mlm.. kejap lagi nak g makan laaa... cumee.. ape yg nak cakap... bile tgk balik gambar2 diee.. die suke sangat senyumm x nampak gigi.. aiii... mane boleh camtu. ptt saya yg senyum ttp mlt taw.. tp skrg ni dah terbalik... saya lak senyum bkak mlt.. awak senyum ttp mlt.. tp xpe.. sbb awak manis... dibenarkan..hak3... owhhh yee... my heroo kan.. of coz la maniss... =p 

noww.. xde keje dahh.. menunggu utk pi makan.. sementara dok tunggu tuu... so nak update gambar si dia laa sikit..... sikit je... =)


 okeyyy... tu gambar dia masa kiteorng p makan kat kedai kak intan.... dekat ngan nirwana tu.... kalau nak tahu.. ni laa kekasih hati sayaa... wink2..(^_^)... ampa jangan dok gatai ngan die nohh.. chek lempang satgi... hee =P

 ahaaa.. ni laa kiteorang makan kat kedai kak intan tu... sedap kan.... bihun tomyam... ngan nasi sotong... mmg perghhh.. kenyang sgt makan tu.. i xpaa.. i diet..hehee..

 gambar ni... hurmmm... eksyen je erkk.. mcm laaa dia yg tulis nama tu.. hahahaaa..pandai2... xpe2.. yang blog ni.. awak plak yg kene bt tau....

 cantik x saya...??? cantik kan.. =P hahahaaa... die pun manis gak. alaaa.. sweet2 gitu... ampa x bekenang xpaa.. chek dah bekenann sgt2 kat dia ni.. xpa2.. lagi chek sukaa cek sorang ja rebut dia.... hahahaa... =P

yang ni ni... memang die dah x sabar2 nak makan kepsi ni.. lapar dooh2 la katekan... hurmmmm... dah xnak tgk camera dah masa ni... 

 bakal jadi orang kelantan naty.. heehheehee... maklum laa.. rakyat kedah kan... sat g p tukar ic noh.. mai netap kat kelantan ni haaa... cakap sayang isteri sangat... =p chek xmau dgr papa alasan noh... hang x payah nak habaq mai la nohh..

amboi2... jeling cmtu nahh... chek xmau air2 tin tu... check nak mamam bihun sup perut tu haaa... hang xpayah nak mai promote kat chek la nooo... hee ^_^



No comments:

Post a Comment