Wednesday, 25 April 2012

..Perigi CAri Timba..??....

Salam korang...

haaa...  kali ni kan.. edy nak kongsi sal perigi cari timba laa... hurmm... sensitif x erk..?? ase2 xpom kan.. depend kat org2 la dye ase sensitif x..



ok... sekarang ni kan..korang ase.. ape maksud sebenarnye perigi cari timbaa...?? hahaa... bg edy la kan... senang jee... salah org len jgk sbb letak timba dkt dgn perigi.. so0o0... perigi 2 hari2 tgk timbaa.. tgk senyuman timbaa..pastu kadang2.. timba dtg dkat perigi kan.. hurmmm..pastu camne perigi x jatuh haty ngan timaa.. cerrr timba dok jauh2..jgn dkt dgn perigi..grenty prigi x kenal sape pom timba 2.. tol x...???

so0o istilah " Perigi Cari Timba.." salah ke...???... sorg gurl luah perasaan kat sorang laki...? x salahkan.. x berdose kan..?? so0o korang jangan la pandang serong kat sape2 yg diletakkan daam situasi perigi cari timba ni... diorg juz luahkan perasaan diorang jee... bukan ape pom... lagipom korang x tahu sbb nape die sanggup jadi perigi cari timbaa... mungkin die ade masalah ke ape kee... so0o.. kalau korang x memahami diorg.. sian la diorg.. hurmmm...



mmg laa ase malu kalau gurl yg luah perasaan dulu.. tapi dari pendam dalam haty.. mmg seksa gile kott.. tol x..?? edy penah rase kot camtu.. hehee... n.. ape yg penting la kan.. bg edy la kan... Luah perasaan itu penting.. soal org 2 terima atau x..?? 2 belakang kire laa.. hahaa.. kalau terimaa.. Alhamdulillah la kan.. kalo x.. xpee.. mungkin org 2 xnak maenkan perasaan kite kan.. heee... =P..
macam berpengalaman je edy ni.. hee.. mmg pom... chil2 sudaa..hehe..








pastu kan... edy nak sgt.. kalo org 2 suka edy ke minat edy kee... pastu die nak luahkan perasaan kat edy.. edy nak sgt die buat mende yg org x penah bt kat edy.. yg mane edy akan egt die sampai bile2.. hehee...

* contoh la kan...die letak lipas dalam kotak..pastu die ckap ade note lam 2.. pastu bile edy bkak.. grenty edy akan jerit gile2 sbb edy tkot kot lipas... hahaa.. tambah2 lipas yg terbang 2... adehhh..penah sekali... edy mmg jerit kuat giler sambil lompat bile tgh ambik mende lam almari lame..pastu ade lipas kuar tibe2 pastu terbang arah edy.. mmg melompat bangun sambil jerit dpn ayah edy.. gilerrr... malu sgt tyme 2.. pastu cpt2 ckap kat mak xnak bt daa..hahaa...

* pastu ap ag erk... hurmmm..tah..panda2 korang lerrrr... hahaaa... sweet kan kalo0o bt camtu tyme nak melamar..hahahaa.. xmau r bg ketas ke bunga kee... mende 2 macam da selalu org bt kan.. hurmmmm...

k laa..
2 je la kot edy nak gtau..hahaa.. xde point tol nak ckap...

p ape yg penting... edy nak cakap... edy mmg suke luah perasaan edy... bukan edy x malu... sbb edy akan rase macam melepaskan sesuatu yg berat bile edy da luahkan perasaan tersebut... well.. sory kat sape2 yg penah terkena ngan edy..hahaaa... =P.. n sekali ag edy nak cakap... x salah kan kalau PERIGI CARI TIMBA.....=p...





Monday, 23 April 2012

..SeSal MenDua..

salam....

hyee.. edy nak nyanyi lagu ni jee.. edy sedih sgt2 dengar lagu ni.. bukan ape... edy teringin sangat nyanyi lagu ni kat xbf edy... zahrin... n edy pon nak sangat ye nyanyi lagu ni tok edy.. seriusly... edy rindu die sangat2...

dulu..
aku pandang diriku..
kekasih yang setia..
tak pernah berdusta..

kini..
aku mulai merasa..
sedap hati mendua..
perlahanku tinggalkan kamu...

tapi..
semakin jauh aku..
semakin aku rindu..
rindukan kamu

menyesal aku puruskan kamu..
kerna ternyata aku tak mampu..
menahan siksa azab cintamu..
aduh aduh mana tahan batinku..

mungkin..
mungkinkah kita bisa..
perbaiki semua..
kembali bersama..

kerna semakin jauh aku..
semakin aku rindu..
rindukan kamu..

menyesal aku putuskan kamu..
kerna ternyata aku tak mampu..
menahan siksa azab cintamu..
aduh aduh mana tahan batinku..

benar apa kau ucapkan dulu..
takkan mudah ku lepaskan kamu..
manyesal aku curangi kamu..
aduh aduh Tuhan tolong aku..

menyesal aku tinggalkan kamu..
kerna ternyata aku tak mampu..
menahan siksa azab cintamu..
aduh aduh mana tahan batinku..

benar apa kau ucapkan dulu..
takkan mudah ku lepaskan kamu..
menyesal aku curangi kamu..
aduh aduh Tuhan tolong aku..

menyesal aku putuskan kamu..
kerna ternyata aku tak mampu..
menahan siksa azab cintamu..
aduh aduh mana tahan batinku..

Zahrin Rosli... maaf sbb dulu saye selalu sakitkan haty awak mase kapel.. saye still rapat ngan laki laen even awak x suka sy bt camtu. skrg saye menyesal sgt2... =(...

Saturday, 21 April 2012

..EdIsI BeRaKiT Di sG PeRaK..

Salam korang... hary ni... edy nak citer sal memory berkayak bersama kawan2 kat KEM PINPIM SISWA LANJUTAN.... siusss meyhh.. mmg hepy sgt2...
tp edy malas nak karang sbenarnyee.. edy kjuz tnjuk gambaa jela yee.. hehee...

bermulaaaa lah sebuah alkisah.... dimanaaa....










okkk... abess da citer past 1.. skrg ni nak citer pasrt 2 lak... iaitu tyme nak masak... tmpat ni yg 2nd checkpoint.... n mase ni laa giliran aku masak. aku masak ayam goreng masak masam manis.. waaa... bole tahan jgk rase die sdp..hahahaaa... perasan..~~ lalalaaa.... tp siusss.. x tipu.. mmg sedap..hik3...






 stoppppp...!!! jup2... ni part paling bestt.. wahhh.. skandal bg adiah cincin kot...hahahaaa.. tau x cincin ape...??? cincin playar mane tah die jumpee..hahaaa....


ok2.. sambung balik gambar seterusnyaa..hahaaa.....









ok.... da abes da gamba part 2.. sekarang kite beralih ke part 3.. mase ni.. hari ke3 ke k4 x egt..yg pastinye.. gambo2 ni hary last kiteorg berakit..da kiteorg xnak masak pom mase behenty berehat... fasi tye serius ke xnak masak sbb kikteorg akan jalan 6km..giler jauhh.. tp kiteorg nekad xnak masak..last2 ade laaa org bg lauk ikan lebih2..hahaa..siankan... kiteorg mkan epal ngan lauk je.. saksikan..










dan..the last park mase tyme bbq makan daging rusa... gila liat..huhh.. pastu mmg kenyang gilerrr r tyme 2.... pakcik 2 tmbah ayam dlam pggan padahal ade 2 ag ayam lam 2.. gilerrr kenyang... 









2 jelaaa edisi berakit kat sungai perak.. gilerrrr besttt.. rindu sgt2 ni.. hurmmmm....

Thursday, 19 April 2012

..kAlOo0o kAmO JaToH CiNtE....=)...

  • Kamu membaca messagenya berulang2 kali tampa merasa jemu.... ( betol x....??? betol kan.. kite bace2 pastu rase sayang sangat nk padam msj die..pastu mula laa full inbox...huhhhh...) 


  • Kamu berjalan dgn sgt perlahan apabila kamu berpeluang b'jalan dgnnya... ( yg ni pom betoi gak.. jalan pelahan2 pastu jalan tempat yg same..hahaa.. kalo nak gtau die yg kite suka ckp2 ngan die.. malu la plak kan...?? hehee...) 


  • Dia shj yg selalu kamu fikirkan.... ( yg ni.. makan minum mandy study semue akan pk sal org kite minat 2.. tp lau kite camtu.. die pom engat kite camtu jgk ke...????? so0o0o... behave laaa..hahaa..) 


  • Kamu sudah mengingati/xblh lupa bau wangiannya... ( yg ni da lebih2 da ni... saye xcamtu lg setakat ni..heheee....) 


  • Kamu perasan yg kamu akn tersenyum setiap kali kamu b'ckp tentangnya... ( yg ni saye stuju.. mesti kite akan senyum je dan scre atomatik bile kite ckap sal die..kite akan engat die senyum kite.. x pom kenangan2 ngan kigte...) 


  • Kamu akn lakukan apa shj buatnya....  ( kalo yg ni.. setakat ni laaa.. sggup melakukan ape saje 2 cam selalu msj2.. selalu koling2... sggup x tido0o malam tok die.. 2 ja laa.. bukan semua erk... heee..)


  • Dan ketika membaca kenyataan ini, kamu tersenyum dan yg pasti ada seseorang yg berada di dalam fikiran kamu.. ( tol x.....?? )

Wednesday, 18 April 2012

..nape jadi camni..? =(...

salam.. da lame da edy x tulis.. edy bukan ape.. edy bz sikit...

hurmmm. kali ni edy nak poist ni sbb edy da xtau nak ngadu kat sape daaa... edy nk tulis gak lam blog ni.. n bukan ade org bace pom kan...kalau ade yg bace 2... korang nye pasal laa.. jgn la meluat lak bace blog edy yg ni... hurmmm...

edy jus nak citer sal x edy je.. seseorang yg bleh gantykan 1st love ed.. seorg lelaki yg edy syg sgt3 dulu..  edy cinte sgt2 dulu... 2 perasaan edy la terhadap die. perasaan die edy xtau laa... tapi hanya edy je tahu bile tgk die layan edy.. die buat 2 tok edy.. buat ni... hurmmmm... die syg edy ke x.. 2 xpe laaa... kalo0o edy ckap die syg edy.. tp bg die x pom sbnarnyee... edy yg malu kan..? so0o.. bek edy je yg tahu...

b4 besday edy... hari ni... 18.4.2012... genap la umo edy 20 thn.. pejam celik pejam celik da masuk 20 da edy.. cepat je rase... da nak 3 thun edy kenal die... hurmm... zahrin rosli... awak... saye ade msj awak kan mase 16.4 ari 2.. awak bls baek je msj saye... saye tye awak.. awak ade kat sini x bile besday saye.. bg saye... saye xnak adiah pape pom.. kalo0o saye dpt jumpe awak tyme besday saye.. 2 da bermakne sangat bg saye even kite da xde pape pom... tp tahhh.. saye x tahu.. knpa naluri sy terasa ade awak... kite je yg tahu kenapa kan...

tp awak ckap xdde... awak kat kedah.. ngah holiday kat sane.. tp awak ckap awak rindu sy.. sy x tahu la 2 awak rindu btl2 ke x.. atau awak saje je nk amik hati saye... then... bile tibe je besday saye.. saye cume harap awak je yg wishh saye dulu.. tp x... saye tggu awak.. sampai skrg pom awak x wishhh.. jam 10.51malam da ni awak.. saye x tahu knpaaa... awak still maenkan perassan sy ke..?  saye x sgke lau awak brubah lepas kite ptus 2... lau awak brubah sikit xpe.. tp lau awak brubah byak.... saye x leh nk ckap ape daaa...

tp xpe la awkk.... awak x wish saye xpee... yg penting nty sy tt wish awak.. sy egt lagi.. kalau dlu besday awak.. sy mmg siap taip msj beday awal2 lagi.. then bile tpt je kol 12... saye trus sent kat awak... betapa saye nak jadi org 1st wish kat awk.. tp awak... awk da jdi org yg cam xkenal saye pom... hurmmm.... sedihhhh... sumpah sedih... Demi Allah saye sedihh... xpe la zahrin... mgkin awak x maafkan saye lg kan.... mgkin awak nak balas dendam kan kagt saye.. xpe.. saye trime je awak....

btw... tenz sbb penah layan saye.. penah syg saye.. pnah hadir lam hidup saye.. pnah temankan saye study Spm dulu2... penah gembireekan hati saye.... n mcm2 la lagi...