Wednesday, 18 April 2012

..nape jadi camni..? =(...

salam.. da lame da edy x tulis.. edy bukan ape.. edy bz sikit...

hurmmm. kali ni edy nak poist ni sbb edy da xtau nak ngadu kat sape daaa... edy nk tulis gak lam blog ni.. n bukan ade org bace pom kan...kalau ade yg bace 2... korang nye pasal laa.. jgn la meluat lak bace blog edy yg ni... hurmmm...

edy jus nak citer sal x edy je.. seseorang yg bleh gantykan 1st love ed.. seorg lelaki yg edy syg sgt3 dulu..  edy cinte sgt2 dulu... 2 perasaan edy la terhadap die. perasaan die edy xtau laa... tapi hanya edy je tahu bile tgk die layan edy.. die buat 2 tok edy.. buat ni... hurmmmm... die syg edy ke x.. 2 xpe laaa... kalo0o edy ckap die syg edy.. tp bg die x pom sbnarnyee... edy yg malu kan..? so0o.. bek edy je yg tahu...

b4 besday edy... hari ni... 18.4.2012... genap la umo edy 20 thn.. pejam celik pejam celik da masuk 20 da edy.. cepat je rase... da nak 3 thun edy kenal die... hurmm... zahrin rosli... awak... saye ade msj awak kan mase 16.4 ari 2.. awak bls baek je msj saye... saye tye awak.. awak ade kat sini x bile besday saye.. bg saye... saye xnak adiah pape pom.. kalo0o saye dpt jumpe awak tyme besday saye.. 2 da bermakne sangat bg saye even kite da xde pape pom... tp tahhh.. saye x tahu.. knpa naluri sy terasa ade awak... kite je yg tahu kenapa kan...

tp awak ckap xdde... awak kat kedah.. ngah holiday kat sane.. tp awak ckap awak rindu sy.. sy x tahu la 2 awak rindu btl2 ke x.. atau awak saje je nk amik hati saye... then... bile tibe je besday saye.. saye cume harap awak je yg wishh saye dulu.. tp x... saye tggu awak.. sampai skrg pom awak x wishhh.. jam 10.51malam da ni awak.. saye x tahu knpaaa... awak still maenkan perassan sy ke..?  saye x sgke lau awak brubah lepas kite ptus 2... lau awak brubah sikit xpe.. tp lau awak brubah byak.... saye x leh nk ckap ape daaa...

tp xpe la awkk.... awak x wish saye xpee... yg penting nty sy tt wish awak.. sy egt lagi.. kalau dlu besday awak.. sy mmg siap taip msj beday awal2 lagi.. then bile tpt je kol 12... saye trus sent kat awak... betapa saye nak jadi org 1st wish kat awk.. tp awak... awk da jdi org yg cam xkenal saye pom... hurmmm.... sedihhhh... sumpah sedih... Demi Allah saye sedihh... xpe la zahrin... mgkin awak x maafkan saye lg kan.... mgkin awak nak balas dendam kan kagt saye.. xpe.. saye trime je awak....

btw... tenz sbb penah layan saye.. penah syg saye.. pnah hadir lam hidup saye.. pnah temankan saye study Spm dulu2... penah gembireekan hati saye.... n mcm2 la lagi...


No comments:

Post a Comment