Saturday, 31 March 2012

..rEaL FrEn KE nI..???...

Salam...

edy xdak pape yg penting sangat nak citer kat sini... cume edy nak cakap.. edy terkilan laa ngan someone ni... edy xtaahu la nape... edy tahu die da ade makwe.. edy kawan ngan die pom bukan nak rampas die dari makwe die ke ape ke... tapi salah ke edy rapat dgn die ni sbgai adik ngan abg...? agpom edy xdak niat pm.. cikit pom xde perasaan nak kat kawan edy ni..betoi..xdaaa... edy kawan2 je pom..

tapi yg masalahnye skrg...x tau pesaipa x kene skrg ni.. tp yg nampak ketaranye bile kes makwe die yg ase cemburu ngan kiteorang.. xtahu nape die perlu cemburu.. n disebabkan cemburu 2 lahh... hubungan edy ngan abg edy ni da x rapat.. bukan x rapat je.. malah macam x kenal 1 sama laen.. terkilan la camtu... disebabkan makwe dierrrr.. hbgn kawan kiteorang ptus...mane maknenye erti kawan kalo0o camni...???

 BETUL.... edy xnak pom kat kawan edy 2... xdak perasaan pun.. kawan je.. macam kawan2 yg laen.. tpi nape die perlu cemburu ngan edy... perlu marah pakwe ye dari kawan ngan edy.. hurmmm...sedangkan edy rase edy xdak la rapat sgt ngan kawan edy 2 mcm kawan2 dierr 2 rapat ngan die.. xtahu lah 2... lau nak tau nak jdi camni.. bek x yah kawan terus.. bek xpayah kenal terus.. buat skitkan haty dan bt orang jadi binggung jee.. hurmm.. 

pade yg terasa... im soo0o sorry... xdak niat nak sakitkan haty siape2 pom... xdak niat nak rosakkan hbgan siapa pom.. tp niat d haty edy.. edy nak luah je sal pekare ni.. lau korang trase 2... tahhh... 2 hak korang la 2..huhuu.... tapi sius ckap... -_-".. demi nak jage haty orang yg awak sayang.. awak x tahu.. awak da kecikkan haty org laen... hmmm.. 2 jaa..salam...


Tuesday, 6 March 2012

..BiLeR KiTER sAyAnG OrAnG 2...

Biler kiter syg org tu,
Kita tnggu dia lame pn x per,
Tp biler dia tnggu kiter???dia mrh2...
Ati kate ala,adatlah ada yang mnunggu & d’tnggu...

Biler kiter syg org tu,
Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bsn,
Tp biler kite bosan,ada dia lyn kiter???
Ati kate,x pe dia busy kott!!!

Biler kiter syg org tu,
Kita gdh ngan dia,kita dim jea...
Tp dia heboh 1 dunia...
Ati kate x pe,dia tension tue...

Biler kiter syg org tue...
Kita kol nak ckp ngan dia...
Tp dia bg phone kat org len atau matikan...
Biler jd cm2,x pe...
Ati kata,x pe...lyn je,kwn dia,kwn kiter gak...

Biler kiter syg org tu...
Kita b’cerita dgn dia,citer ngan
tunggul lg baik...

Tp biler dia bercerita ngan kita???
Kita dgr,sepatah2 kite kena ingt...
klu x ingat kita yang kena marah
Ati kata x pe syg katakn…

Biler kiter syg org tu,
Kita & dia lpr...
Tp kiter bg sume roti kita kat dia...
Ati kata,ala jaga lh ati dia,sian dia…

Biler kiter syg org tue,
Kiter sanggup bg dia rest biler dia letih,
Tp biler kita letih,dia srh jugak kiter lyn dia bila dia bsn...
Adil ker???Ati kata,ala bukan selalu pun...

Biler kiter syg org tue,
Kita jadi cam org giler dngr dia sakit,
Tp biler kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia meraikan hari kesakitan kita,
Ati kata,ala x pe,x kn dia nak berkepit ngan kita 24 jam...

Biler kiter syg org tu,
Kita x pnh pntingkan diri sndri,
Tp dia hpokrit thp gaban..
Ati kata x per,dia mmg cm2 kene lah trima...

Biler kiter syg org tue,
Kiter syg nk tngglkn dia slama2nya,
Tp dia x tahu kiter b’dpn dgn maut,
Wlpn kiter skt,dia kata kat kiter,sakit bese2 jer,jgn nk mngrt...
Ati kata,cmnelah dia biler kiter x de,msti dia hepi...

Biler kiter syg org tu,
Kiter x snggp tngk dia derita,
Tp dia x prnh hargai diri kiter,
Ati kata, tau x btapa kita syg kan dia????

Biler kiter syg org tue,
Kiter snggup tngglkn dia selama2nya untk dia bhgia...
Tp adakah dia tahu pngrbnn kiter??
Ati kata,x pe,janji dia bhgia...

Dan...
Biler kiter dh tngglkn dia selama2nya...
Dia dtg ziarah pusara kiter...
Dia kata Dia mintak maaf sebab pernah mngata kiter...
Dia mintak maaf sebab pernah bwt kiter tnggu dia...
Dia mintak maaf sebab pernah pksa kita lyn dia time bsn...
Dia mintak maaf sebab pernah heboh 1 dnia slh kiter...
Dia mintak maaf sebab pernah x hiraukn kol kiter...
Dia mintak maaf sebab pernah x dgr luahan ati kiter...
Dia mintak maaf sebab pernah bwt kiter klprn sbb dia...
Dia mintak maaf sebab pernah gnggu waktu rht kiter...
Dia mintak maaf sebab x pernah hiraukan skt kiter...
Dia mintak maaf sebab pernah pntingkn diri dia sndri...
Dia mintak maaf sebab x pernah tngk p’deritaan kiter...

NAMUN SEMUANYA TELAH T`LAMBAT....

HARGAILAH ORANG2 YG KITA SAYANG... 


Saturday, 3 March 2012

..HaTIkU MiLIKmU..

pernahkah engkau hargai..
cintaku yang sejati...
pernahkah engkau mengerti...
tentang diriku ini...

betapa hebatnya cintamu..
memberiku sejuta pilu..
betapa agungnya asmaramu..
membuatku terpegung..

di sisimu aku terdiam seribu bahasa..
di hatiku bergetar sejuta rasa...
namun sukar untuk aku meluahkan..
ku cinta padamu..

nafasku berhenti bilaa melihat dirimu..
terasa pantas degup jantungku..
mungkinkah hatiku milikmu jua..
ku sayang padamu..

kan ku abadikan dikau.
suatu kenangan yg manis..
yg x mungkin aku lupaa..
untuk selamanyaa.

kan ku coretkan..
kenanganmu..
dalam sanubariku ini...
agar jadi yg terindah..
dalam hidupku ini...

Friday, 2 March 2012

..Oh My GOD.. -_-".....

SALAM KORANG....

 tau x.... edy rase malas je nak tulis ni.. tapi disebabkan nak luah jgk... edy kuatkan diri tok tulis blog ni haaa... sgguh duhh.. tangan da x larat tok tulis.. hanya tok makan je larat.. heheee..ni sebab nak tggu makan sekali ni GEE r ni... SITI AZIZAH SAMSHUDAR.... huhuuu..

sebenarnyee.. edy...


yeee... betol la gambo 2.. edy sebenarnye saket kepale ni.. dari ptg tadi ase duk melayang jee.. ase nak pitam... nape ni erk.... edy jog pom kejap je tadi.. nasib baek laa xde bola tampo0o ary ni.. kalo0o ade.. xtau r.. pengsan da kot... hehee...


tapi kan... selalu orang ase pening2.. die mesti da tido0o kan.. edy x camtu.. edy ase tah... kalo0o tid0o0 nanty lagi melarat plak saket... bek edy hirup udare segar x..?? hehee.. mmg cmtu la edy bt tdi.. disebabkan tadi xde bola tampa.. so0o edy pg la tgk org maen bolaa.. sorang2 je... malu gak sebab semua laki.. xpe laa.. wat muke tebal je laa.. lagipom diorang maen kelakar laaa.. heheee.. haaaa.. 1 ag.. disebabkan edy pening2 ni kan... tapi ape yg edy nak buat selame cuti sebulan then bkak sem 2 ni.. edy nak pg pasar malam je... xpe.. pening2 pom edy tetap nak g jgk.. betapa nekadnye edy.. hehe.. pengsan kat jalan baru tahu... tapi mase pening2 ni la edy baru rase betol2 PASAR MALAM.. ni sebabnye edy pg malam. heheee.. selalunye edy pg petang camtu laa... ni 1sst tyme pg malam.. heheee... so0o pg pasar malam ni sebab mengidam nak makan STEAMBOOT je sebenarnyeee... sebab edy suke makanan seafood camtu.. hehe... so0o tadi.. pg beli steamboot laaa.. air barli.. pastu cempedak goreng,, best nye.. hik3.... n thanks 2 gee sbb belanje edy ayam goreng 1.. wahhh.. byk nye makanan edy... heheee.. even pening2 nafsu makan tetap ade n kuat.. heheheee...=P...

haaaa.. tgk gambo0o kat atas ni kan.. macam ni la edy mase penim2 2.. mmg rambut da xnak sikat daaa.. ikat camtu jee... kecantikan diri dah x penting. yg penting makanan... heheeee... Alamak.. edy x beli pom PANADOL.. hurmmm... edy mmg jenis x makan panadol kalo0o pening2 2.. edy hanya akan makan kalo0o edy bto0ol2 da xleh bangun lasung jee.. heheee... macam edy x kat atas 2.. eheheeee..=P..

tapi kan.. edy terpikir gakkk... nape edy pening tibe2 ni.. selalunye mmg susah giler nak penim2 ke..,ape ke.. ke demam ni...?? Oh My GOD.... demam..?? nape leh demam tibe2 ni.. hurmmm... tetibe je fikiran edy melayang ape yg edy bt td sampai mase petang 2.. edy boleh jdi pening macam nak pitam je...

Antara ALASAN  yg edy rase nape leh demam ni...
~ ke sebab edy bangun awal tadi.. >>>  kol 6.30am 2... hehee.. sbb selalunye kol 11 lebih baru bangun..kalo0o ade kelas pom lam kol 8 baru bgun...sembahyang 2 bagun kol 7 tapi tido balik.. heheee...
~ ke sebab edy mandy pagi sgt tdi.. kol 6.30am camtu... heheee.. ni gare2 nak pg perasmian UMK la ni... cakap kol 7.30 kene ade kat HEP.. tapi kol 8 lebih baru bas sampai kot.. hurmm.. hurmmm...
~ ke sebab terkejut ngan situasi gelombang merah sedangkan edy pakai bju kurung wane oren..
~ ke sebab edy ajat nak tido atas bas mase pg.. tapi xleh nak tido0o sebab jalan jem. n panas..
~ ke sebab edy pg pau makanan die banyak2 ni... sampai 3 bungkus..heheee.. tapi mkn 2 je...
~ ke sebab edy pg tandas die yg kotor 2... mungkin sbb tmpat baru n tah2... hurmmm xde pape laa... dont think (-)ve edy.. heeeee...
~ ke sebab edy amik gambar ngan zulhery ni... heheheee... ambik gamba cam org kapel.. heheee.. mane tahu...bahaye ke... hahaaa..
~ ke sebab edy amiki gamba ngan shami jgk.. ishh.. korang ni wat edy demam erk... huhuuu...
~ tah2 duk tduh shami ngan zulhery.. tgk2 sbb amik gamba ngan raju tadi.. hik3....
~ ke sebab gelakkan mak cik yg dok belakang kiteorg tadi.. yelaaa... mase PM kite datang.. edy ngan geng2 edy bukan pandang kat PM 2... tpi pandang kat gunung. Mak cik 2 pom cakap.. "..adik.. PM kat depan 2 haaa.. bukan kat situ.."... ( sambil tnjuk arah gunong )... hahahaaaa...
~ ke sebab saye ade amik bunga perhiasan kat pentas warne kuning ngan putih wat balik.. hehee.. ( org len pom amik jgk tau..)
~ ke sebab saye beli aiskrim keladi kat tepi jalan mase nak tggu bas 2... hehee
~ ke sebab saye cakap kat jay..( ruhaizad) " kalo ko nak edjuz aku.. ko kene bagi patung bear kat aku.." hehe.... gedix kan...
~ ke sebab x cukop tido mase balik tadi 2... hurmmm.. musykil...

xpe je laaa... redha je laaa.. nanty lau makin terok baru nak makan ubat.. heheee...  skrg nak tido0o daa... sanggup habeskan menaip demi nak siapkan blog ni.. n nak tido0o teruss... heheee..

salam kawan2..... tenz sebab bace.... gamba2 naty upload len hari ye sbb wayar usb xde.. heheee...

..AlAmAk...CaMnE NAk nAnGgEs nI....??...

SALAM..... 

post kali ni... edy nak citer ape yg berlaku tadi jee... ni haaaa...mase edy tengah tengok2 fb kan... ngah tgk2 gambaaa yg boleh edy jadikan citer edy kee.. heheee.. tgk2 edy jumpe gambo0o ni... hurmmm.. korang bace laa gamba kat bawah ni...



ok... tahu x kenape edy ambil kate2 ni.. ni sebab edy rase betul jgk kan... n paling penting edy penah buat camni 1 ketika dulu mase kat Matrik Pulau Pinang.... " I love walking in the rain cause no one can see me crying...".. yup... what Mr Bean very2 right... sebab kan bagus kalau kite nanggis dalam hujan sebab kite xnak orang tahu kite sedih n xnak orang rase simpati ngan kite kan....

Edy engat lagi satu petang ni... mase 2 edy baru tahu yg xbf edy... Zahrin Rosli ni ade perempuan laen... tapi die kate die nak belajar mase putus ngan edy 2... yup.. edy trime putus die mase 2.. edy btl2 trime alasan die yg die nak study. ok... sampai kan edy nak kuatkan semangat.. edy pg jumpe lecturer edy yg paling rapat ngan edy... n edy cakap kat die semua masalah edy ngan die... edy engat lagi lect 2 cakap kat edy... die ckap .."xpelaaa.. awak tggu laa.. mgkin die btl2 nak study sebab nak mase depan awak ngan die cerah.. caye la saye cakap.. 1 hary... bile die habis belajar... die akan cari awak balik..trust me..." byak lagi laa die cakap.. tapi sakat 2 je kot edy nak cakap...

n seminggu lepas 2... nak sambung yg ptg 2.. edy engat ag mase 2 edy abis kelas lam kol 10 pg r cmtu... pastu edy tgk fb die.. tetibe edy tgk ade org post bby love b... mule2 2 xpelik la kan sbb name gurl 2 abby.. soo..engat kan die silap tulis ke ape ke... then pg add gurl 2.. lepas add 2.. gurl 2 trus aprove n edy tgk r gambaaa die.. tau x.. setiap gamba gurl 2.. mesti aade xbf edy post love u bby.. luv u bby.. Ya Allah.. luruh haty edy mase 2.. sumpah... edy terus nanges mase 2... edy terus kol x bf edy....edy cakap ngan die... nape die sggup wat edy cam2.. tipu edy.. tapi die ckap.. die kapel ngan gurl 2 selepas putus ngan edy... edy xx caye semua 2... yee. edy ngaku.. kalo0o nak bandingkan edy ngan gurl 2... mmg sius lawa gurl 2... macam korea... freehair... edy ni... da la hodoh.. gemo0ok lak 2.. huhuu..  edy mmg da perasan 3bulan lepas mase.. edy tgk gurl ni add fb xbf edy... pastu rapat cam2.. tp xtau laaa 2 belakang edy... tah2 die da kapel 3 bulan sebelum putuds ngan edy lagi kan....  edy x caye.. sbb edy tahu awak baek sebelum ni... awak bukan camtu mase kite mule2 kenal 2 awak... pastu bile saye gtau awak.. tetibe je awak cakap.. selame ni pun saye maenkan die jgk.. rapat ngan laki laen... saye rapat je.. tp xde curang pun awak.. xde pun niat nak tggl awak sebab laki laen.. tp last2 awak yg buat kat saye dulu kan... bile tiap kali saye mntak putus sbb x tahan perangai awak.. awak merayu kat saye jangan tinggalkan awak... sampai awak migrain merayu kat saye. then saye trime awak blik... tpi bile kite gaduh besar 2 then awak mntak putus.. saye merayu kat awak jgn tggl saye.. tpi awak bt dek je kan.. =).. thanks awak...

jup3..xckap pun lagi citer sbnar yg nak cakap ni.. hurmmm...lepas je nanges 2 kan.. mase 2 da hujan sikit2 daa... then petang 2... hujan lebat sangat... alang2 edy nak g men bola tampa tgk2 hujan.. tp edy ttp pg jalan2 matrik jgk... mase jalan2 2 laaa edy nangges...DALAM HUJAN.... edy mmg nangges sekuat-kuatnyeee... sampai haty die tggal edy sebab ade perempuan laen.. kalau die terus terang nak putus sbb pempuan laen.. edy x kisah.. tapi die tipu ckap nak study... mmg edy da x hirau da hujan lebat 2.. naseb baek x de kilat.. lau ade kilat.. heheee.. mmg xkan wat camtu r sbb edy mmg tkut sgt2 ngan kilat.. trauma sgt2...

 hurrmmmm.. 2 je laaa nak citer...mmg puas sgt2 laaa nangges lam hujan.. org tgk pom die x tahu... mmg merah mate.. mgkin die engat sbb pedih kene air mate masok lam mate kot... kan...?? hurmmmm... camtu la citer die... soo0o0.. sape2 yg tension 2 n nak nangges.. pg la nangges lam hujan.. xkan nak nangges lam bilik.. nanty rumate tgk.. malu r... xkan nak nangges lam tandas...?? t ade org heran lak... n 1 ag edy delalu bt. kalo0o edy nak nanges sgt3 kan... kalu x hujan... edy akan pg mandy.. edy x mandy pun padahal.. edy bkak air... edy duk bawah air 2.. edy nanges puas2... mmg lame r dok lam bilik air kalo0 edy bt cam2... segar sgt bt cam2... rase maacam betul2 release tensi0n sgt2...

hurmmmm.. 2 je laa kot... sebenarnyee.. mase edy nak taip sal x edy 2.. edy da sebak.. sius edy rase sebak... sbb tah.. mungkin edy sedih lagi sbb die bt camtu.. tambah2 kat telinge ni ngah dgr lagu sedih.. mgkin sbb 2 kot edy sebak..huhuu....

klaaaa..
salam semuaaa.. sory la edy post camni.. kalo0o korang xnak bace.. xsuke jiwang2... len kali da la bace blog edy erk....

Thursday, 1 March 2012

..WaH..LAzATnYe...

SALAM....

kali ni kan... edy x nakkk cakap dulu taw... edy nak korang tgk gambaa kat bawah ni dulu...nak suh korang amati betul... dengan perasaan dari dalam haty korang.. hehee....




haaaaa... ape korang ase lepas tengok gambaa 2... mesti korang da mengidam kan... heheee... edy tahu ape yg ade lam fikirang korang  sekarang ni..meh edy tolong cakapkan erk... hehee...

ape yg ade lam fikiran korang sekarang....
~ Wahhh... Aiskrim..!!!
~ Dah la aiskrim.. ade buah2 lak 2... wahhh.. sdapnye.. YumMy3...
~ Kalo dapat ni... kenyang giler la jawabnyee..
~ Dah la macam kek... kalo dapat ni... buah2 kiwi ngan strawberry 2 yg aku makan dulu tau.. hehee
~ Ade lapisan strawberry.. lapisan anggur plak 2.... eeee... ni yg ase da berair mulut da ni...
~ X dapat ni pomm xpeee... TutTi Fruity ade jee.. eheheee..
~ Siap la Tutty Fruity.. lam mase terdekat ni... saye nak serbu awak... hahahaaaaa...
~ Nak Aiskrim camni jgk.... x kire..!!!!!
~ Haaa.. senang2.. merengek la ngan pakwe.. cakap nak makan aiskrim camni.. mesti die belikan... heheehe


mungkin 2 laaa yg ade lam fikiran korang kan.. padahal... semua 2 lam fikirang edy jee.. hehee.. bub 2 edy dapat luahkan. heheeee.... werkkk... tapi siuss dowhhh... best giler kalo0o dapat aiskrim ni kan.. hehee.. k laaa.. salam semuaaa...

..KaLaU La lElAkI BoLeH RaSe...

SALAM....

tau x... tadi kan. mase edy dok men2 fb ni.. then edy terjumpe 1 gamba ni. then kat situ ade tuis blog.. soo.. edy view laaa sbb die punye gamba pun macam menarik perhatian edy jee... then bila edy ade tgk2 blog die... edy ase nak kongsi je ape yg akak 2 cakap.. bg edy.. kalau laa lelaki boleh tahu ni.. harap die xkan bt camtu lagi kat orang laen...


haaa.. kat bawah ni laa... edy bukan nak ciplak x.. tapi edy nak kongsi laa sbb edy pom macam 2 jgk bile ade laki wat camni kat edy... edy cakap terus terang yg gambo2 kat bawah ni... mmg edy amik dari akak 2... sbb akak 2 bg edy rase yg betol jgk ape yg akak 2 cakap.. tenz akak...











hurmm.. betol x... betol la kan camtu kan..??  baru edy sedar nape Allah dah gariskan panduan2 bergaul.. ni semua sebab xnak bg wanita kecewa.. sbb mmg edy setuju yg hati wanita ni mmg lembut sangat2... sangat2 lembut.. jadi... kite harus elakkan dari awal2 kalo xnak dikecewakan...

hurmmm 2 je la kot.. heheheeee.. klaaaa... salam...

..HiKiNg GuNoNg sToNg pArT 2.. = AyAM n bAhA...

SALAM...

hye korang semuaaa... haaa.. kali ni nak post part 2 lak... cececeee.. macam citer lak nak ber episod-episod ni.... heheheeee...saje je korang...

yg x tahan nyee... episod 1 baru je post x sampai seminit tadi... hehee.. ni ngade nak post yg 2 lak... xpe laa.. selagi rajin nak ngadap blog. tulis la edy ape yg edy nak tulis kan.. heheee...

xnaa tulis pom... nak letak gamboo gak sebenarnyee... heheee...


**2 gambooo kat bawah ni kan.. ni gambooo mase kitorg kat tapak perkhemahan gunung ayam.. puncak tertinggi 2... huhuu... giler mase malam 2... ketar abes badan x henty2..huhhh.. sejok sangat2... baru la edy ase cane org dok kate sejok2 2.. heheee.. mmg engat ag camne ketar2 2... huhh...



 ** haaaa... kat bawah ni plak gamba puncak gunung ayam.. tgk die punye label puncak gunung ayam 2.. kenyek kan... 2 sebab gajah r 2 yg buat.. mungkin die x suke kot letak gunung ayam.. die nak kiteorg pggil gunung gajah kot.. hehee.. yelaaa... sbb gajah je yg men dalam hutan.. ayam xde pom.. heeeheee... ni kes jeles da ni...







** hurmmm... kat bawah ni... ni gamboo mase kat gunung stong.. mule2 kiteorg pg gunung ayam.. then turun pade gunung ayam 2.. kiteorg p gunung stong lak....  ptt r nape die pggil gunung stong... ni sebab kat atas gunung ni.. ade 1 batu besar sangat2 tau... ni kiteorg panjat batu 2 n amik gambaa... dok atas batu ni kan.. baru nampak semue gunung2 yg ade depan mate ngan jelas tau... tambah2 gunung ayam yg kiteorg naek 2... baru nampak ade bentuk Y.. org cka gunung ayam n gnung stone.. air terjun die bertakut.. sooo.. jadi la Y.. heeeeheee..






** haaa.. ni lak kat guaa... mase ni leas turun dari gunung stone... soo maknenye.. kiteorg dari base camp bawah.. pg kem baha..pg gunung baha... pg puncak ayam... turun ke gunung stone..turun ke guaa.. n turun ke kem baha..n turun ke base camp.. faham x..?? heeheeee... x faham xpe laa.. sape uh xnaaa g.. heheee...x engat lak name gua ni.. heheeee...xpe laa.. naty korang pg.. korang tahu la naty.. hehe...



hurmm.. 2 jelaa kot semua yg nak gtau.. heheee... simple kan.. xyaa bace panjang2.. juz tgk2 gamba je kan.. heheeee....=P...

salam...

..HiKiNg gUnOng sTOng PaRt 1..=P...

salam...

hahaa... kat sini.. edy juz nak post gambo2 mase g hiking 2 jee.. hehee.. xnaa tulis panjang2 pom hary ni... nak letok gambaa je... wat kenangan r katekan ork... hehee.. =P...


ni gambooo yg sebelum hiking.. atas bas la ni.. ni pom muke baru bangun tidoo taw.. bedak pom x pakai  ni tau.... heheee...

kat bawah ni plak gambo2 lam kemah laaa... kat air terjun laa.. ni kat base camp kat bawah laa.. x nek gunong stong lagi...









haaaa... gamboo kat bawah ni la baru gambaaa mase da hiking kat kem bahaaa... at gunong stong.. kitorg punye la sampai je kat atas.... wahhh.. terpegun tgk keindahan alam yg dicipta Tuhan yg Maha Esa...

























kat bawah ni plak... gamboo mase turun hiking.. ni je loo gamba yg dapat amik sbb tgn mmg cemooo sgt2.. heheeee.... 2 pom suh org lem amikkan..heheee.. maklum laaa... selalu jatuh2 kene selut kan.. sampai daa buat lubang siap2 da kat sane.. heheee..




gamboo yg kat atas ni... yg ramai2 ni.. ni lah group ak... heheeee... group yg same2 naek n same2 trun.. saling tolong menolong...heheee.. ape da trendmart kite erk...??? hah hah... o0o00o0o...o0k 0o0k...heheeee... camtu laaaa...

so0o.. da puas da tgk gambo2 edy ngan kawan2 edy hiking....??? hiking gunong stong... tggu kat episod 2.. heheee.. edy upload gambooo yg naek gunung ayam + gunung stong + gunung baha lak tau... heheee.. lagi extreme n mencabar gilerrr r.... heheee... werkkk..=P...

salam korang...