Friday, 2 March 2012

..Oh My GOD.. -_-".....

SALAM KORANG....

 tau x.... edy rase malas je nak tulis ni.. tapi disebabkan nak luah jgk... edy kuatkan diri tok tulis blog ni haaa... sgguh duhh.. tangan da x larat tok tulis.. hanya tok makan je larat.. heheee..ni sebab nak tggu makan sekali ni GEE r ni... SITI AZIZAH SAMSHUDAR.... huhuuu..

sebenarnyee.. edy...


yeee... betol la gambo 2.. edy sebenarnye saket kepale ni.. dari ptg tadi ase duk melayang jee.. ase nak pitam... nape ni erk.... edy jog pom kejap je tadi.. nasib baek laa xde bola tampo0o ary ni.. kalo0o ade.. xtau r.. pengsan da kot... hehee...


tapi kan... selalu orang ase pening2.. die mesti da tido0o kan.. edy x camtu.. edy ase tah... kalo0o tid0o0 nanty lagi melarat plak saket... bek edy hirup udare segar x..?? hehee.. mmg cmtu la edy bt tdi.. disebabkan tadi xde bola tampa.. so0o edy pg la tgk org maen bolaa.. sorang2 je... malu gak sebab semua laki.. xpe laa.. wat muke tebal je laa.. lagipom diorang maen kelakar laaa.. heheee.. haaaa.. 1 ag.. disebabkan edy pening2 ni kan... tapi ape yg edy nak buat selame cuti sebulan then bkak sem 2 ni.. edy nak pg pasar malam je... xpe.. pening2 pom edy tetap nak g jgk.. betapa nekadnye edy.. hehe.. pengsan kat jalan baru tahu... tapi mase pening2 ni la edy baru rase betol2 PASAR MALAM.. ni sebabnye edy pg malam. heheee.. selalunye edy pg petang camtu laa... ni 1sst tyme pg malam.. heheee... so0o pg pasar malam ni sebab mengidam nak makan STEAMBOOT je sebenarnyeee... sebab edy suke makanan seafood camtu.. hehe... so0o tadi.. pg beli steamboot laaa.. air barli.. pastu cempedak goreng,, best nye.. hik3.... n thanks 2 gee sbb belanje edy ayam goreng 1.. wahhh.. byk nye makanan edy... heheee.. even pening2 nafsu makan tetap ade n kuat.. heheheee...=P...

haaaa.. tgk gambo0o kat atas ni kan.. macam ni la edy mase penim2 2.. mmg rambut da xnak sikat daaa.. ikat camtu jee... kecantikan diri dah x penting. yg penting makanan... heheeee... Alamak.. edy x beli pom PANADOL.. hurmmm... edy mmg jenis x makan panadol kalo0o pening2 2.. edy hanya akan makan kalo0o edy bto0ol2 da xleh bangun lasung jee.. heheee... macam edy x kat atas 2.. eheheeee..=P..

tapi kan.. edy terpikir gakkk... nape edy pening tibe2 ni.. selalunye mmg susah giler nak penim2 ke..,ape ke.. ke demam ni...?? Oh My GOD.... demam..?? nape leh demam tibe2 ni.. hurmmm... tetibe je fikiran edy melayang ape yg edy bt td sampai mase petang 2.. edy boleh jdi pening macam nak pitam je...

Antara ALASAN  yg edy rase nape leh demam ni...
~ ke sebab edy bangun awal tadi.. >>>  kol 6.30am 2... hehee.. sbb selalunye kol 11 lebih baru bangun..kalo0o ade kelas pom lam kol 8 baru bgun...sembahyang 2 bagun kol 7 tapi tido balik.. heheee...
~ ke sebab edy mandy pagi sgt tdi.. kol 6.30am camtu... heheee.. ni gare2 nak pg perasmian UMK la ni... cakap kol 7.30 kene ade kat HEP.. tapi kol 8 lebih baru bas sampai kot.. hurmm.. hurmmm...
~ ke sebab terkejut ngan situasi gelombang merah sedangkan edy pakai bju kurung wane oren..
~ ke sebab edy ajat nak tido atas bas mase pg.. tapi xleh nak tido0o sebab jalan jem. n panas..
~ ke sebab edy pg pau makanan die banyak2 ni... sampai 3 bungkus..heheee.. tapi mkn 2 je...
~ ke sebab edy pg tandas die yg kotor 2... mungkin sbb tmpat baru n tah2... hurmmm xde pape laa... dont think (-)ve edy.. heeeee...
~ ke sebab edy amik gambar ngan zulhery ni... heheheee... ambik gamba cam org kapel.. heheee.. mane tahu...bahaye ke... hahaaa..
~ ke sebab edy amiki gamba ngan shami jgk.. ishh.. korang ni wat edy demam erk... huhuuu...
~ tah2 duk tduh shami ngan zulhery.. tgk2 sbb amik gamba ngan raju tadi.. hik3....
~ ke sebab gelakkan mak cik yg dok belakang kiteorg tadi.. yelaaa... mase PM kite datang.. edy ngan geng2 edy bukan pandang kat PM 2... tpi pandang kat gunung. Mak cik 2 pom cakap.. "..adik.. PM kat depan 2 haaa.. bukan kat situ.."... ( sambil tnjuk arah gunong )... hahahaaaa...
~ ke sebab saye ade amik bunga perhiasan kat pentas warne kuning ngan putih wat balik.. hehee.. ( org len pom amik jgk tau..)
~ ke sebab saye beli aiskrim keladi kat tepi jalan mase nak tggu bas 2... hehee
~ ke sebab saye cakap kat jay..( ruhaizad) " kalo ko nak edjuz aku.. ko kene bagi patung bear kat aku.." hehe.... gedix kan...
~ ke sebab x cukop tido mase balik tadi 2... hurmmm.. musykil...

xpe je laaa... redha je laaa.. nanty lau makin terok baru nak makan ubat.. heheee...  skrg nak tido0o daa... sanggup habeskan menaip demi nak siapkan blog ni.. n nak tido0o teruss... heheee..

salam kawan2..... tenz sebab bace.... gamba2 naty upload len hari ye sbb wayar usb xde.. heheee...

No comments:

Post a Comment