Friday, 2 March 2012

..AlAmAk...CaMnE NAk nAnGgEs nI....??...

SALAM..... 

post kali ni... edy nak citer ape yg berlaku tadi jee... ni haaaa...mase edy tengah tengok2 fb kan... ngah tgk2 gambaaa yg boleh edy jadikan citer edy kee.. heheee.. tgk2 edy jumpe gambo0o ni... hurmmm.. korang bace laa gamba kat bawah ni...



ok... tahu x kenape edy ambil kate2 ni.. ni sebab edy rase betul jgk kan... n paling penting edy penah buat camni 1 ketika dulu mase kat Matrik Pulau Pinang.... " I love walking in the rain cause no one can see me crying...".. yup... what Mr Bean very2 right... sebab kan bagus kalau kite nanggis dalam hujan sebab kite xnak orang tahu kite sedih n xnak orang rase simpati ngan kite kan....

Edy engat lagi satu petang ni... mase 2 edy baru tahu yg xbf edy... Zahrin Rosli ni ade perempuan laen... tapi die kate die nak belajar mase putus ngan edy 2... yup.. edy trime putus die mase 2.. edy btl2 trime alasan die yg die nak study. ok... sampai kan edy nak kuatkan semangat.. edy pg jumpe lecturer edy yg paling rapat ngan edy... n edy cakap kat die semua masalah edy ngan die... edy engat lagi lect 2 cakap kat edy... die ckap .."xpelaaa.. awak tggu laa.. mgkin die btl2 nak study sebab nak mase depan awak ngan die cerah.. caye la saye cakap.. 1 hary... bile die habis belajar... die akan cari awak balik..trust me..." byak lagi laa die cakap.. tapi sakat 2 je kot edy nak cakap...

n seminggu lepas 2... nak sambung yg ptg 2.. edy engat ag mase 2 edy abis kelas lam kol 10 pg r cmtu... pastu edy tgk fb die.. tetibe edy tgk ade org post bby love b... mule2 2 xpelik la kan sbb name gurl 2 abby.. soo..engat kan die silap tulis ke ape ke... then pg add gurl 2.. lepas add 2.. gurl 2 trus aprove n edy tgk r gambaaa die.. tau x.. setiap gamba gurl 2.. mesti aade xbf edy post love u bby.. luv u bby.. Ya Allah.. luruh haty edy mase 2.. sumpah... edy terus nanges mase 2... edy terus kol x bf edy....edy cakap ngan die... nape die sggup wat edy cam2.. tipu edy.. tapi die ckap.. die kapel ngan gurl 2 selepas putus ngan edy... edy xx caye semua 2... yee. edy ngaku.. kalo0o nak bandingkan edy ngan gurl 2... mmg sius lawa gurl 2... macam korea... freehair... edy ni... da la hodoh.. gemo0ok lak 2.. huhuu..  edy mmg da perasan 3bulan lepas mase.. edy tgk gurl ni add fb xbf edy... pastu rapat cam2.. tp xtau laaa 2 belakang edy... tah2 die da kapel 3 bulan sebelum putuds ngan edy lagi kan....  edy x caye.. sbb edy tahu awak baek sebelum ni... awak bukan camtu mase kite mule2 kenal 2 awak... pastu bile saye gtau awak.. tetibe je awak cakap.. selame ni pun saye maenkan die jgk.. rapat ngan laki laen... saye rapat je.. tp xde curang pun awak.. xde pun niat nak tggl awak sebab laki laen.. tp last2 awak yg buat kat saye dulu kan... bile tiap kali saye mntak putus sbb x tahan perangai awak.. awak merayu kat saye jangan tinggalkan awak... sampai awak migrain merayu kat saye. then saye trime awak blik... tpi bile kite gaduh besar 2 then awak mntak putus.. saye merayu kat awak jgn tggl saye.. tpi awak bt dek je kan.. =).. thanks awak...

jup3..xckap pun lagi citer sbnar yg nak cakap ni.. hurmmm...lepas je nanges 2 kan.. mase 2 da hujan sikit2 daa... then petang 2... hujan lebat sangat... alang2 edy nak g men bola tampa tgk2 hujan.. tp edy ttp pg jalan2 matrik jgk... mase jalan2 2 laaa edy nangges...DALAM HUJAN.... edy mmg nangges sekuat-kuatnyeee... sampai haty die tggal edy sebab ade perempuan laen.. kalau die terus terang nak putus sbb pempuan laen.. edy x kisah.. tapi die tipu ckap nak study... mmg edy da x hirau da hujan lebat 2.. naseb baek x de kilat.. lau ade kilat.. heheee.. mmg xkan wat camtu r sbb edy mmg tkut sgt2 ngan kilat.. trauma sgt2...

 hurrmmmm.. 2 je laaa nak citer...mmg puas sgt2 laaa nangges lam hujan.. org tgk pom die x tahu... mmg merah mate.. mgkin die engat sbb pedih kene air mate masok lam mate kot... kan...?? hurmmmm... camtu la citer die... soo0o0.. sape2 yg tension 2 n nak nangges.. pg la nangges lam hujan.. xkan nak nangges lam bilik.. nanty rumate tgk.. malu r... xkan nak nangges lam tandas...?? t ade org heran lak... n 1 ag edy delalu bt. kalo0o edy nak nanges sgt3 kan... kalu x hujan... edy akan pg mandy.. edy x mandy pun padahal.. edy bkak air... edy duk bawah air 2.. edy nanges puas2... mmg lame r dok lam bilik air kalo0 edy bt cam2... segar sgt bt cam2... rase maacam betul2 release tensi0n sgt2...

hurmmmm.. 2 je laa kot... sebenarnyee.. mase edy nak taip sal x edy 2.. edy da sebak.. sius edy rase sebak... sbb tah.. mungkin edy sedih lagi sbb die bt camtu.. tambah2 kat telinge ni ngah dgr lagu sedih.. mgkin sbb 2 kot edy sebak..huhuu....

klaaaa..
salam semuaaa.. sory la edy post camni.. kalo0o korang xnak bace.. xsuke jiwang2... len kali da la bace blog edy erk....

No comments:

Post a Comment