Wednesday, 28 November 2012

DoA Se0raNg KeKaSiH...



ASSALAMUALAIKUM..
edy x tahu kenapa edy rase sedih sangat.... mungkin sbb edy gaduh ngan someone yang edy syg.... tahh... edy xtahu silap sape... selama ni edy harap dialah yang terakhir dalam hidup edy.. tapi tah.. edy x yakin.. hanya Allah yang tahu masa depan edy.. ngan sape edy lepas ni... mungkin betul dia lah tulang rusuk edy atau orang lain.. edy x kisah.. tapi.. sekali edy sayang.. edy mengharap sangat die lah tulang rusuk edy.. edy sayang sangat kat die... bagi edy.. die dah sempurna dah.. even kami jauh... mmg jauh.. tapi xpe.. even jarak yang memisahkan. tapi harap sangat dalam haty kami.. dalam jiwa kami.. kami dekat... biarlah semua org ckap xgembira nany kapel ngan orang jauh2.. xpaaa... kalau jodoh x lari kemana... malah jauh itu yang membuatkan kami dekat dengan penCipta kami... :')... 
jadi... edy rasa... edy nak sangat dengar lagu ni sebelum edy tido... edy dengar lagu ni.. edy cuma terbayangkan diaa... sesungguhnyaa.. dialah yang ada dalam hati edy.. dalam pikiran edy sekarang.. kalau awak baca... saya dengar lagu ni sbb awak... saya bace satu-satu lirik ni sbb awak... saya hafal lagu ni sbb awak.... apa-apa pasal saya dan lagu ni semuanya kerana awak... :')... 
Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan
Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu
Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa
Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai
Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri
Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala




...SnS...

Tuesday, 27 November 2012

My LiFe EmPtY WiThOuT YoU.. :'( ...

ASSALAMUALAIKUM....

Begitu lama sangat-sangat x update blog ni... rasanya last masa cuti sem hari tu.. yelaa.. bosan2 kat rumah kan.. tu update blog tu.. skrg ni.. dah nak cuti sem balik daa... terbaik r rasaaa.. hehee.. kalo laaa bloh ni ada tarikh luput.. mmg dah berkulat hitam dah rasanyaa... heheee...

Kali ni nak citer sal my life so empty without you...  sejak ade buah hati skrg ni.. ceceyyy.... buah hati la sgt kan.... rase hidop bahagia sangat... kongsi tu.. kongsi ni... luah tu.. luah ni.. semuanya ngan die... itu la orang cakap bahagianya bila bercinta kan.. tapi tu masa bercinta laaa.. tapi bile dah gaduh... semua xnak rendahkan ego.. semua ego tinggi jee... tengok jelaa sape mengalah dulu.. huhuu...

tapi tu laa... bile dah gaduh ni la rasa mcm hidup ni kosong tanpa dia... siuss.. rase kosong sangat... rindu sangat kat diaa.... :'(... tapi xpe laa.. kuatkan hati... :').... if kita rasa kita btul.. juz ignore him..... biar die yang mitak maaf dulu.... huhuu.. that all.. xnak cakap panjang2.. hahaaa... kbai....