Tuesday, 18 December 2012

DuIt MaSuk X HentI-hEnTi...


PERHATIAN...

korang nak x kalau masa korang tidoo... duit masuk x henti-henti... masa korang mandy.. korang makan... korang jalan-jalan.. duit masuk camtu jee... haaaa.. cara dia camni... semakin ramai orang yang berdaftar bawah and.... makin banyak la duit masuk x henti- henti... lagipun daftar dengan RM 30 jee... income Rm500 seminggu...






DAFTAR AGEN TOPUP DENGAN YURAN SERENDAH RM30,

~Dapat keuntungan hingga RM900 seminggu
~Dapat diskaun topup sehingga 5%
~Dapat bonus topup PERCUMA seumur hidup
~Topup boleh dijual atau untuk kegunaan sendiri / keluarga
~Panduan diberkan pada setiap ahli berdaftar


Jika berminat, sila add Group Fb saya...
https://www.facebook.com/pages/Business-Topup/363946607035704

atau Pm Fb saya... 
https://www.facebook.com/suzy.nurazila

Monday, 17 December 2012

CArA DaFtAR AGenT Topup


CARA DAFTAR


(promosi sehingga 31 DEC 2012)


PAKEJ YANG DITAWARKAN :

1. MANAGER -RM50 ( yuran asal RM300)
*Margin Keuntungan: Celcom 5.00%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, Hot Ticket 4.00%

2. ASST MANAGER -RM40 ( yuran asal RM 200)
*Margin keuntungan : Celcom 4.75%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, Hot ticket 4.00%

3. MASTER -RM30 (yuran asal RM150)
*Margin keuntungan : Celcom 4.50%, Maxis 3.20%, Digi 2.10%, Hot ticket 4.00%

KELEBIHAN MENDAFTAR BERSAMA KAMI :

~ Keuntungan yuran pendaftaran agen downline 100% milik anda
~ Keuntungan 2.00% dari jualan topup agen doenline yang dilantik.. tiada had
~ Keuntungan 2.0% jualan topup dari agen downline yg agen downline anda lantik
~ Keuntungan dan komisen dimasukkan secara terus ke dalam akaun topup anda
~ Proses pendaftaran yg sgt cepat.. hanya 1 jam aktifkan keahlian anda
~ Menerima laporan keuntungan dan komisen terus ke telefon bimbit anda
~ Sokongan khidmat pelanggan dari 9am hingga 7pm setiap hari termasuk SABTU  dan AHAD
~ Kaedah dan bimbingan mudah untuk anda mencapai sasaran pendapatan bulanan


CARA MENDAFTAR:

buat bayaran yuran ikut pakej pilihan akaun berikut,


BANK ISLAM
03-018-02-132352-9
NUR SUZYANI EFAZILA BT YUSOFF

*** selepas BANK IN hantar SMS dengan format berikut :

TAIP : DAFTAR*[nama]*[negeri]*[no h/p]*[Pakej]*[Bank]*[Masa]*[Jumlah]

CONTOH:DAFTAR*SUZY*KELANTAN*0179723181*MANAGER*BANK ISLAM*17:12:06*RM50

SMS ke: 0179723181 (SUZY)

**Pendaftaran dalam masa 1 jam sahaja dan panduan lengkap akan diberikan
 untuk setiap ahli baru yang telah didaftarkan.

Nak KeUntUngAn eVeN KuAt ToPuP..??




Kalau korang rasa korang banyak topup dalam sebulan... 

apakata korang jadi AGENT TOPUP...?? bukan merugikan pun.. malah tersangat-sangat MENGUNTUNGKAN.... nak tahu kenapa..??

~JUALAN TOPUP
****alang-alang korang nak topupkan korang sendiri... korang bleh je masukkan terus topup yang korang jual tu.. dapat la murah.. contoh macam korang daftar yang untung CELCOM 5%... Bila korang masukkan RM100 dalam akaun topup korang. then bila korang jual topup kat kawan korang RM10, sistem akan menolak hanya RM9.50 je.. so 0.50$ lagi tu.. untung korang laaa.. kalau RM10 dapat 0.50$, kalau RM100 dah dapat RM5 dah....

~ YURAN MELANTIK AGENT
****lagi... sekali korang masuk and mendaftarkan diri... korang automatik la jadi agent kan.. pastu tetiba kawan korang ckap nak jual topup jgk.. korang ajak la dia masuk bawah korang... korang dapat komisyen kat situ.. contohnya camni... kawan korang daftar dengan buat bayaran masuk terus ke akaun korang.. so andai kata kalau kawan korang daftar dengan RM50, so sistem akan tolak RM10 je dari korang, so.. korang dapat RM40 la kan.. tu la komisyen korang... andai kata kawan korang yg join seramai 15 org.. so RM40 x 15 = RM600.. haaa.. RM600 dah tu... kawan mesti banyak kan... fikir la sendiri.. hee...

~KOMISYEN DARI JUALAN YANG DILANTIK
****lagi.. andai kata kawan korang masuk bawah korang...so komisen yang die dapat tu.. korang dapat jgk sebanyak 2.0%.  komisen ni akan masuk secara 'real time' ke dalam akaun korang.. and korang leh semak sendiri komisen tu guna fon.. senang kan... duit masuk camtu jee...

~ KOMISYEN AGENT BERGANDA
****andai la kata kawan korang nama A.. kawan si A pun nak jual topup jgk... soo.. die pun join la under si A... nanty komisyen yang si A dapat.. korang pun akan dapat jgk sbb korang sbgai upline diorg....

soo.. korang pilih la sendiri sama ada nak untung atau rugi...

lastly..
sory nak cakap sbb lagu blog x sesuai ngan POST ni..haha..

nak tahu lebih lanjut... PM Fb saya..

BerMiNat Jual ToPuP...??

Berminat nak daftar agen topup?? Nak cepat dapat keuntungan??

PROMOSI AGEN TOPUP SEHINGGA 31 DISEMBER 2012 INI !!


DAFTAR AGEN TOPUP DENGAN YURAN SERENDAH RM30, TETAPI BERPELUANG JANA PENDAPATAN SEHINGGA RM1500 SEBULAN!!


Jika anda mendaftar, anda dpt menjual topup utk nombor CELCOM , MAXIS , DIGI , U-MOBILE & I TALK...


#Keuntungan diperoleh dari jualan topup anda dan komisyen dari agen bawah anda. Jadi lebih ramai agen bawah anda, lebih banyak anda akan dapat komisyen.#Kalau anda tidak cari agen bawah pun tak apa, anda hanya akan dapat untung dari jualan topup anda sendiri.


Sila pilih antara 3 level di bawah ini yg anda ingin dftar,, untuk pengetahuan anda setiap level berbeza komisyen keuntungan:

1. Level Manager (MG) 
*Yuran RM50 (Yuran Asal RM300)
*Margin Keuntungan: Celcom 5.00%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, Hot Ticket 4.00%
* Web Promosi akan diberikan sekiranya diminta.

2. Level Asst Manager (AM)
*Yuran RM40 (Yuran Asal RM200)
*Margin keuntungan : Celcom 4.75%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, Hot ticket 4.00%
* Web Promosi akan diberikan sekiranya diminta.

3. Level Master (M)
*Yuran RM30 (Yuran Asal RM150)
*Margin keuntungan : Celcom 4.50%, Maxis 3.20%, Digi 2.10%, Hot ticket 4.00%

Sesiapa sahaja boleh daftar, tak kira student, suri rumah ataupun yg telah bekerja..

Thursday, 13 December 2012

owh Banjir 2011...?? ..(^_^")...

ASSALAMUALAIKUM...

hurrmmm.... kat sini ann.. sape minat musim hujan erkk... mesti semua orang suka kan musim2 hujan... edy lagi laa.. suka sangat2 musim hujan.. tambah2 kalau dipanggil musim BOH.... haaa.. tau x ape itu musim BOH... musim BOH tu ialah musim hujan yang membawa kepada banjir... terutama kat umah edy pun banjir gak...

best sangat banjir.. boleh berenang... boleh main air.. xpe laaa dah besar panjang pun.. sebab mende ni akan terjadi sekali setahun jee.. paling x pun.. 2 x setahun... haaa.. macam raya la plak kan...

ni cuma nak carita yang hari ni... 13.12.2012... huujan lebat sangaat2.. nasib bek la xde kilat.. klau x... takotnyee.. sius edy paling takot kilat n takot dengar guruh.... huuu.. mmg hujan x henti2 la hari ni.. pastu baru tingat.. mungkin akan bermula kot musim BOH kejap lagi..hehee

ok.. ni gambar masa musim banjir hari tu.. lalalaaaaa.. jangan jeles dahh la yee...










tu la semua gambar2 yang edy amik tahun lepas.. nanty tahun ni nak amik lagi.. heheee


Wednesday, 12 December 2012

RaJinKannn...?? ..(^_^")...

ASSALAMUALAIKUM....

sebenarnyaa... kita nk rajin mmg suatu perkara yang susah sangat.. melainkan rajin tido.. rajin dalam makan dan rajin dalam buat erkara yang x berfaedah... kalau nak study.. huhhhh... xpayah cakap rajin la kan.. rajin time esok nak exam jee.. baru malam before exam bertukus lumus nak menghafal bagai nota2 yang bertambun tuu... selalunya camtu laaa... x cakap kat orang k.. saye gtaw saye je camtu... hehehee...

tapi even pemalas pun... saya sangat rajin jugak.. rajin dalam bub2 camni jee....

 ni ialah ape yg ade kat softboard dalam bilik edy...=)

ni ialah jadual kelas n jadual..

siap tulis lagi nak pkai apa hari2 tu...  (^_^")..

ni plak kawasan " Something About Love".. so ape2 edy nak bt sal cinta2 ni.. edy tampal kat sini laa... (^_~")

haaa.. ni lak jadual hari2 tok exam... nak study ape2 hari ni... edy btje.. tp x ikot pun... hee..

ni jadual masa SPM.. sampai sekarang still ade kat almari lam bilik edy... hehee... mase ni edy ikot betol2 sbb yelaa.. SPM kan... ape yg taget tu..hurmmm... ade yang betol n x betol pun ade gak..hehee...

pasal rajin plak.... ni lah bilik edy.. rajin kan bt semua biar wane oren... heheee... tp edy mmg minat sangat pun oren dan merah.. haa.. sape nak bg adiah ke ape ke.. cari la something yang wane merah dan oren yeee.. hehee..


xde ape dah nak tunjuk.. heheee... =)...







Tiada Duka Yang Abadi.. :'(..



ASSALAMUALAIKUM....

pernah dengar x lagu ni...??
sape2 penah dengar tu mesti sedih kan...
kalau perasan.. kalau ade citer malay yang sedih2 tu...
mesti die kan pasang lagu...
kan penting..semua lagu2 OPICK ni mmg sangat2 best...

contohnya macam lagu ni laa...
~ tiada duka yang abadi
~ bila waktu telah berakhir
~ rapuh
~ takdir

haaa.. tu la lagu die... 
sape yang suka lagu sedih2 ni...
lagu tacing-tacing ni...
try r dengar... =)
juz nak bg suggestion jee.. hew3...

kat bawah ni lirik lagu Tiada Duka Yang Abadi...

Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam akan berakhir, hari akan berganti
Takdir hidup akan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring
Hati yang rindukan cinta dijalan-Mu
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Waktu berputar rebulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam akan berakhir, hari akan berganti
Takdir hidup akan dijalani

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Harap ampunkan hamba-Mu in

Istanbul Aku Datang..=)...

ASSALAMUALAIKUM....

pasal citer istanbul aku datang... waaaa... sweet2.. boleh tahan laaa...

kisah mengharapkan lain tapi lain yang terjadinyaa... baru percayaa.. jodoh tu kalau Allah dah tetapkaan dengan seseorang... tetap dengan orang tu jugak even kita baru kenal.. even kita x kenal pun siapa die before this....

soo.. pengajaran yang dapat kat sini... jangan la kite percaye 100% kat seseorang even orang tu kita sayang sangat2.. yang ke 2... fikir sebelum bercakap... owhh.. ni sebenarnye xleh nak handle.. die automatik keluar kan... heee.. yang tu pandai2 laa kawal kan... yang ke 3.. saling bantu membantu.. waaahh.. dah ok da ni... byak lgi pengajaran die.. tp itu je yg berkaitan ngan edy kot..hehee... (^_^")..

apa yang paling penting nak cakap.. nak sangat g instanbul tambah2 yang kat tepi laut tu.. bestttt kot...  cakap2 sal cint ngan pakwe kat situ.. hihikk.. =P

ok bye2.... hehe

Tuesday, 11 December 2012

Impian Yg Xkan Tercapai...

ASSALAMUALAIKUM....

hurmmm.. edy post ni sbb tiap kali edy nak study.. edy akan pikir.. betul x ape edy buat sekarang ni.. betul ke edy tgah amik sport science skrg ni... sbb sebelum ni... edy mmg minat sgt nak amik sains mat.. sampai buat perkara yang giler masa minta UPU dulu.. semua Edy amik sains mat... tapi kesemuanya xleh... huhu.. yela sbb bukan A solid kan... tapi serius edy minat giler mat.. n x minat bio... masalahnye skrg ni edy kene amik bio camtu laa.. anatomy.. dah la edy tggal perkara tu mase kat matrik.. tup2 dtg sini n tgk2 ade biology.. mmg xdan backup la sbb edy lembab nak menghafal semua tu...

tu yang edy sedih.. edy lemah sangat kalau bub2 bio ni.... edy kene blaja sbb kos edy mmg berkaitan ngan bio ni.. hurmmm... tp bile edy tgk kwn edy yg amik sains math... mmg wowww... speechless dan sedih sgt.. kalau x edy sambung bt master then jadi pengganti mak sedara edy.... hurmm.. nak mewarisi family yang mmg terkenal ngan addmath... hurmm.. tp apakan dayaaa.. mungkin masa depan edy bukan dengan angka2 ni.. mungkin dengan hurmm.. dengan apa yeee.. tah laaa.. heheeee....

apa2 pun terjadi skrgg... edy kene teruskan perjuangan edy dalam pelajaran.. even edy dah ketinggalan.. tp yang depan2 ade lg... usaha la sem2 yang seterusnya kan... tapi.. usaha la sgt.. byak tgk citer ade laa.. huhuuu... :'(...

Sunday, 9 December 2012

A Little Thing Called Love..:')...

ASSALAMUALAIKUM... =)

hari ni... mmg free sgt2 nak tulis2 blog ni... tambah2 mmg nak sgt2 tulis pasal 1 citer ni.. yg edy rasa mmg sedap sangat.. bagus sangat.. dan sedih sangat.. sampai mengeluarkan air mataa... edy nak gitaw sanagt2 yang citer ni mmg bestttt.....!!!!! xcaye tgk...!! hehe.. (>_<")...

citer ni sal kisah... sorang budak yang form 1.... suka sangat kat laki ni.. senipr die... P'SHONE..... budak gurl ni name die NAM.... die xlawa.... die x pandai... die si gadis bracess yg berkulit gelap... n macam2 la kat die.. yang menamakkan die sangat terok.....


tapi die ade kawan2 baik die... macam 1 geng laaa... ade ook.. ape tah... si gemok camtu laaa.. then 2 org lagi.. kawan2 die ni.. suke sgt bantu die.... 


 nam suka pshone sbb pshone sgt baik.... n terlalu baik..hehee... ni kire cinta pandang pertamaaa... xcaye tgk gambar pshone.. hensem sgt... Pshone tu maknanya abg shone.. P menunjukkan org tu dewasa... saye tahu sbb saye ade kwn thai..hehee.... pink nama die...


ok..kisah die mcm ni.... nam ni disebabkan suka sangat senior die tu.. n nak senior die tu pandang die... die sanggup ubah diri dia jadi lebih baik... ubah die punye style yg kg2 tu... belajar betul2 sampai jadi org pertama yang pandai kat sekulah... sanggup masuk band dan macam2 laa.. tahun demi tahun... sampai la bile die form 4.. masa ni mmg dia dah cantik sangat2... dah pandai2 sangat2... tapi cinta die kat pshone x pernah berubah...

yang jadi hal lak bile kazen pshone suka kat nam ni.. mcm2 laaa babak die... tp nam tetap suka pshone tapi die xpernah nak luahkan perasaaan die kat pshone... sampai laaa masa diorg last skul... nam nak ttp nak luah perasaan die kat Pshone.. tp masa die dah luah semua... die terbaca yang tulisan Ppin And Pshone... that mean Pshone dah ade org lain... Nam sedih sangat2.. dan masa ni la aku nanges.. sius kalau korang tengok masa ni... korang menitis air mataa... padahal Pshone sukakan Nam jgk.. cuma Pshone xnak lukakan hati Kazen die... so die kapel la dgn Ppin... Ppin tu gadis yg gedik2 nak pikat Pshone sbb die cantik mase Nam Hodoh sgt dulu....



n last2 Nam bawa diri ke Us.... pastu korang tgk la sendiri.. tp siusss... citer die sedih sangat2....
:'(... nak tgk citer tu byk kali... sbb ade kelakar.... ade sedih.... ade gembira dan macam2 lagi.. hurmmm...






 ni la gambar dieee.... Nam masa form1  dengan Nam masa dewasa...

sweet couple of themmmm... <3...