Monday, 17 December 2012

Nak KeUntUngAn eVeN KuAt ToPuP..??




Kalau korang rasa korang banyak topup dalam sebulan... 

apakata korang jadi AGENT TOPUP...?? bukan merugikan pun.. malah tersangat-sangat MENGUNTUNGKAN.... nak tahu kenapa..??

~JUALAN TOPUP
****alang-alang korang nak topupkan korang sendiri... korang bleh je masukkan terus topup yang korang jual tu.. dapat la murah.. contoh macam korang daftar yang untung CELCOM 5%... Bila korang masukkan RM100 dalam akaun topup korang. then bila korang jual topup kat kawan korang RM10, sistem akan menolak hanya RM9.50 je.. so 0.50$ lagi tu.. untung korang laaa.. kalau RM10 dapat 0.50$, kalau RM100 dah dapat RM5 dah....

~ YURAN MELANTIK AGENT
****lagi... sekali korang masuk and mendaftarkan diri... korang automatik la jadi agent kan.. pastu tetiba kawan korang ckap nak jual topup jgk.. korang ajak la dia masuk bawah korang... korang dapat komisyen kat situ.. contohnya camni... kawan korang daftar dengan buat bayaran masuk terus ke akaun korang.. so andai kata kalau kawan korang daftar dengan RM50, so sistem akan tolak RM10 je dari korang, so.. korang dapat RM40 la kan.. tu la komisyen korang... andai kata kawan korang yg join seramai 15 org.. so RM40 x 15 = RM600.. haaa.. RM600 dah tu... kawan mesti banyak kan... fikir la sendiri.. hee...

~KOMISYEN DARI JUALAN YANG DILANTIK
****lagi.. andai kata kawan korang masuk bawah korang...so komisen yang die dapat tu.. korang dapat jgk sebanyak 2.0%.  komisen ni akan masuk secara 'real time' ke dalam akaun korang.. and korang leh semak sendiri komisen tu guna fon.. senang kan... duit masuk camtu jee...

~ KOMISYEN AGENT BERGANDA
****andai la kata kawan korang nama A.. kawan si A pun nak jual topup jgk... soo.. die pun join la under si A... nanty komisyen yang si A dapat.. korang pun akan dapat jgk sbb korang sbgai upline diorg....

soo.. korang pilih la sendiri sama ada nak untung atau rugi...

lastly..
sory nak cakap sbb lagu blog x sesuai ngan POST ni..haha..

nak tahu lebih lanjut... PM Fb saya..

No comments:

Post a Comment