Wednesday, 12 December 2012

RaJinKannn...?? ..(^_^")...

ASSALAMUALAIKUM....

sebenarnyaa... kita nk rajin mmg suatu perkara yang susah sangat.. melainkan rajin tido.. rajin dalam makan dan rajin dalam buat erkara yang x berfaedah... kalau nak study.. huhhhh... xpayah cakap rajin la kan.. rajin time esok nak exam jee.. baru malam before exam bertukus lumus nak menghafal bagai nota2 yang bertambun tuu... selalunya camtu laaa... x cakap kat orang k.. saye gtaw saye je camtu... hehehee...

tapi even pemalas pun... saya sangat rajin jugak.. rajin dalam bub2 camni jee....

 ni ialah ape yg ade kat softboard dalam bilik edy...=)

ni ialah jadual kelas n jadual..

siap tulis lagi nak pkai apa hari2 tu...  (^_^")..

ni plak kawasan " Something About Love".. so ape2 edy nak bt sal cinta2 ni.. edy tampal kat sini laa... (^_~")

haaa.. ni lak jadual hari2 tok exam... nak study ape2 hari ni... edy btje.. tp x ikot pun... hee..

ni jadual masa SPM.. sampai sekarang still ade kat almari lam bilik edy... hehee... mase ni edy ikot betol2 sbb yelaa.. SPM kan... ape yg taget tu..hurmmm... ade yang betol n x betol pun ade gak..hehee...

pasal rajin plak.... ni lah bilik edy.. rajin kan bt semua biar wane oren... heheee... tp edy mmg minat sangat pun oren dan merah.. haa.. sape nak bg adiah ke ape ke.. cari la something yang wane merah dan oren yeee.. hehee..


xde ape dah nak tunjuk.. heheee... =)...







2 comments:

  1. GOOD LUCK WITH EVERYTHING YOU DO

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee... tenz Dr Naji... i love n like everything what i do... =)

      Delete