Sunday, 9 December 2012

A Little Thing Called Love..:')...

ASSALAMUALAIKUM... =)

hari ni... mmg free sgt2 nak tulis2 blog ni... tambah2 mmg nak sgt2 tulis pasal 1 citer ni.. yg edy rasa mmg sedap sangat.. bagus sangat.. dan sedih sangat.. sampai mengeluarkan air mataa... edy nak gitaw sanagt2 yang citer ni mmg bestttt.....!!!!! xcaye tgk...!! hehe.. (>_<")...

citer ni sal kisah... sorang budak yang form 1.... suka sangat kat laki ni.. senipr die... P'SHONE..... budak gurl ni name die NAM.... die xlawa.... die x pandai... die si gadis bracess yg berkulit gelap... n macam2 la kat die.. yang menamakkan die sangat terok.....


tapi die ade kawan2 baik die... macam 1 geng laaa... ade ook.. ape tah... si gemok camtu laaa.. then 2 org lagi.. kawan2 die ni.. suke sgt bantu die.... 


 nam suka pshone sbb pshone sgt baik.... n terlalu baik..hehee... ni kire cinta pandang pertamaaa... xcaye tgk gambar pshone.. hensem sgt... Pshone tu maknanya abg shone.. P menunjukkan org tu dewasa... saye tahu sbb saye ade kwn thai..hehee.... pink nama die...


ok..kisah die mcm ni.... nam ni disebabkan suka sangat senior die tu.. n nak senior die tu pandang die... die sanggup ubah diri dia jadi lebih baik... ubah die punye style yg kg2 tu... belajar betul2 sampai jadi org pertama yang pandai kat sekulah... sanggup masuk band dan macam2 laa.. tahun demi tahun... sampai la bile die form 4.. masa ni mmg dia dah cantik sangat2... dah pandai2 sangat2... tapi cinta die kat pshone x pernah berubah...

yang jadi hal lak bile kazen pshone suka kat nam ni.. mcm2 laaa babak die... tp nam tetap suka pshone tapi die xpernah nak luahkan perasaaan die kat pshone... sampai laaa masa diorg last skul... nam nak ttp nak luah perasaan die kat Pshone.. tp masa die dah luah semua... die terbaca yang tulisan Ppin And Pshone... that mean Pshone dah ade org lain... Nam sedih sangat2.. dan masa ni la aku nanges.. sius kalau korang tengok masa ni... korang menitis air mataa... padahal Pshone sukakan Nam jgk.. cuma Pshone xnak lukakan hati Kazen die... so die kapel la dgn Ppin... Ppin tu gadis yg gedik2 nak pikat Pshone sbb die cantik mase Nam Hodoh sgt dulu....



n last2 Nam bawa diri ke Us.... pastu korang tgk la sendiri.. tp siusss... citer die sedih sangat2....
:'(... nak tgk citer tu byk kali... sbb ade kelakar.... ade sedih.... ade gembira dan macam2 lagi.. hurmmm...






 ni la gambar dieee.... Nam masa form1  dengan Nam masa dewasa...

sweet couple of themmmm... <3... 





No comments:

Post a Comment