Tuesday, 11 December 2012

Impian Yg Xkan Tercapai...

ASSALAMUALAIKUM....

hurmmm.. edy post ni sbb tiap kali edy nak study.. edy akan pikir.. betul x ape edy buat sekarang ni.. betul ke edy tgah amik sport science skrg ni... sbb sebelum ni... edy mmg minat sgt nak amik sains mat.. sampai buat perkara yang giler masa minta UPU dulu.. semua Edy amik sains mat... tapi kesemuanya xleh... huhu.. yela sbb bukan A solid kan... tapi serius edy minat giler mat.. n x minat bio... masalahnye skrg ni edy kene amik bio camtu laa.. anatomy.. dah la edy tggal perkara tu mase kat matrik.. tup2 dtg sini n tgk2 ade biology.. mmg xdan backup la sbb edy lembab nak menghafal semua tu...

tu yang edy sedih.. edy lemah sangat kalau bub2 bio ni.... edy kene blaja sbb kos edy mmg berkaitan ngan bio ni.. hurmmm... tp bile edy tgk kwn edy yg amik sains math... mmg wowww... speechless dan sedih sgt.. kalau x edy sambung bt master then jadi pengganti mak sedara edy.... hurmm.. nak mewarisi family yang mmg terkenal ngan addmath... hurmm.. tp apakan dayaaa.. mungkin masa depan edy bukan dengan angka2 ni.. mungkin dengan hurmm.. dengan apa yeee.. tah laaa.. heheeee....

apa2 pun terjadi skrgg... edy kene teruskan perjuangan edy dalam pelajaran.. even edy dah ketinggalan.. tp yang depan2 ade lg... usaha la sem2 yang seterusnya kan... tapi.. usaha la sgt.. byak tgk citer ade laa.. huhuuu... :'(...

No comments:

Post a Comment