Wednesday, 12 December 2012

Istanbul Aku Datang..=)...

ASSALAMUALAIKUM....

pasal citer istanbul aku datang... waaaa... sweet2.. boleh tahan laaa...

kisah mengharapkan lain tapi lain yang terjadinyaa... baru percayaa.. jodoh tu kalau Allah dah tetapkaan dengan seseorang... tetap dengan orang tu jugak even kita baru kenal.. even kita x kenal pun siapa die before this....

soo.. pengajaran yang dapat kat sini... jangan la kite percaye 100% kat seseorang even orang tu kita sayang sangat2.. yang ke 2... fikir sebelum bercakap... owhh.. ni sebenarnye xleh nak handle.. die automatik keluar kan... heee.. yang tu pandai2 laa kawal kan... yang ke 3.. saling bantu membantu.. waaahh.. dah ok da ni... byak lgi pengajaran die.. tp itu je yg berkaitan ngan edy kot..hehee... (^_^")..

apa yang paling penting nak cakap.. nak sangat g instanbul tambah2 yang kat tepi laut tu.. bestttt kot...  cakap2 sal cint ngan pakwe kat situ.. hihikk.. =P

ok bye2.... hehe

No comments:

Post a Comment