Tuesday, 27 November 2012

My LiFe EmPtY WiThOuT YoU.. :'( ...

ASSALAMUALAIKUM....

Begitu lama sangat-sangat x update blog ni... rasanya last masa cuti sem hari tu.. yelaa.. bosan2 kat rumah kan.. tu update blog tu.. skrg ni.. dah nak cuti sem balik daa... terbaik r rasaaa.. hehee.. kalo laaa bloh ni ada tarikh luput.. mmg dah berkulat hitam dah rasanyaa... heheee...

Kali ni nak citer sal my life so empty without you...  sejak ade buah hati skrg ni.. ceceyyy.... buah hati la sgt kan.... rase hidop bahagia sangat... kongsi tu.. kongsi ni... luah tu.. luah ni.. semuanya ngan die... itu la orang cakap bahagianya bila bercinta kan.. tapi tu masa bercinta laaa.. tapi bile dah gaduh... semua xnak rendahkan ego.. semua ego tinggi jee... tengok jelaa sape mengalah dulu.. huhuu...

tapi tu laa... bile dah gaduh ni la rasa mcm hidup ni kosong tanpa dia... siuss.. rase kosong sangat... rindu sangat kat diaa.... :'(... tapi xpe laa.. kuatkan hati... :').... if kita rasa kita btul.. juz ignore him..... biar die yang mitak maaf dulu.... huhuu.. that all.. xnak cakap panjang2.. hahaaa... kbai....



No comments:

Post a Comment