Thursday, 26 July 2012

Owhhh June.. '6'...

ASSALAMUALAIKUM....

Hye... nak tanye something... korang perasan x nape ngan bulan june lam blog edy ni... ahahahahaaaaa... cepat tekaaa.... hurmmm.. xpayahh la teke.. macam la edy dengar korang bg jawapan.. heee..

okk.. edy nak gtau yang bulan june la edy paling cikit post blog... hehee.. bukan napee.. mase tu mmg minggu exam final.. heeee... soo.. maybe xdak mase la kot nk ngadap lappy.. tapi at least ade jgk kan dari xdak lasung... heheeee....

okk.. tu je laa.. meh edy nak tarok gambar2 mase exam tu.. hihik.... jeng3....


gambar ni edy x tahu la edy ngah study ke or ngah tidoo. heheee...



 hahaaa.. yg ni bajet study je tu.. heeee



sal urinary bladder...?? anatomy tuhh.. heheee...errr.. ni mase ospe laaaaa...



ni name die jijahhh... hahahaaa... blkg tu shanarly.. haii...heee



jijah tipu study tuuu..... hahahaaaa....



haaaa... yg ni jgn tekejut lakk... ni lah bilik edy n meja study edy... MasyaAllah.... serabut gilerr... hehee...
mmg pomm.. edy x pandai nak kemas lerr.. soo.. mesti cari suami yg pengemas ni.. heheee... muahahahaaa... yg x tahan nyee.... fb dpn buku tuu.. heeee... (>.<").. kantoiiiiii......


No comments:

Post a Comment