Sunday, 27 May 2012

Lain Org Bt Lain Kita Bt...??..-_-".....

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni.. n masa ni.. ngah duk kat libry ni.. rajin kan saya nak g libry. heheee... x percaya plak rajinnye..
tapi ade sebab lain.. lau datang libry.. ade aircond.. lau kat bilik ade kipas je...
mula2 masuk libry 2 mmg la bawak kertas.. buku semua2.. bayank gilerrr kot bawak... mengalahkan chinese2 yg suke study kat libry ni... tapi bila dah duk je atas kerusi... muke mule laaa da start mimik daa... mate pun da meragam daaa.. semakin layu jee... mulut apatah lagi.. asyik2 nak menguap... hurmmm... teruk betol kan...

pastu tambah2 bile dapat plak tempat duduk yg kat hujung sekali.. yg kat memang sunyi gilerrr r.. xdak orang.. depan mate juz dinding je.. belakang lak rak buku... haaaa.. ape lagi.. mmg p0rt yg paling sesuai sangat la untuk membuai perasaan tidoo ni..... tambah plak tadi bangun awal... mmg kene molek r...  lain r lau duduk study kat meja banyak2.. nak tidoo pun malu sbb t org tgk.. heheee... tp nak wat cane.. nasib laaa ade tempat kosong yg port sunyi 2.. pe lagi... pergiiii terussss... hahaaaa...

ni laaa yang saya cakap tempat duduk yg paling strategik tok tidoo...hahaa..

Tapi.. saya x duk sorang2 kat sini... ade kawan jgk. name budak ni SIti Azizah atau jijah nama manje die... jijah ni kuat study orangnyee... kuat la sgt.. hahaaaa... ok laa.. not bad laa lau nakk dibandingkan ngan saya ni... yang die lak asyik study je memanjang.. hurmmm.... camne nak lawan ngan die ni... kat bawah ni gambar2 die.. tapi 2 action jeee...hahaaaa.. gambar ngan controll... kalau gambar die study betol2 gak... macam harimau nampak makanan die rrr... camne erkk.. korang bayang la sendirii... hahaaa...



Tapi.. mmg berlainan sungguh la dengan sayaaaaa... saya mmg susahhh sgt nak study.. tambah2 tempat nyaman camni.. huhhh.. mmg bewst gilerrrrr r dibuai mimpi.... samapai terkeluar air lio.. hahaaa.. ehhh.. x2... kalau jijah yg tido0o mmg yee.. kalau saya x camtu laaa.. still leh kawal ag... sempat ag senyum kat cameraaa... heheee.. werkkk....


mmg gambar mate mengantok gilerrrr r ni.. tudong pom x sempat nak baiki.. alaaaa xpee.. mane ade orang pun kat depan.. lau kat meja byak2 2.. mmg jage r tudong ni.... heheheee.. werkkk...

Tp juppp.. ade supriseee... yang si jiajhhh ni.. amen2.. kuat2 study die pomm...kalau tgk saya tido0o0.. die pom mestii nak tido0o jgkk... yg ni gambar betol2 die tidoo0o0.. x maen2.. sampai saye blehhh ngenak die camni tauu.. saksikan gambar kat bawah ni... hahaaa...



hahahaaaaa... lawak laaa minahhhh ni... 2 laaaaa.... masuk libry.. kadang2 kene tidoo jgk taw.. hik3...

2 jalaaaa kot nak citerr... saje bosan2 lam libry ni... heheee.. cewahhh.. bosan la sgt.. jup g grenty lepas taip ni.. sentuh buku.. bace tajok.. tgk gambar... then ngant0k pastu terus nak tid0.... x caye xpeee... mai tgk sendiri.. heheee....

No comments:

Post a Comment