Sunday, 27 May 2012

Daa 20 Tahun Ke...??..-_-".....

ASSALAMUALAIKUM...

Kalau difikirkan balik...
ehh.. saya da 20tahun ke...??
18-4-2012 hari 2 saya dah masuk 20 ke..??
cepatnya masa berlalu..
tapi kenapa saya x berperangai macam orang da nak dewasa...
masih lagi nak main-main...
xstudy elok-elok...
xpikir masa depan....
asyik fikirkan mende lain yang x berfaedah jee...
hurmmmm....
camni ke umor 20 tahun...


Tapi bila fikir balik....
yupp.... saya 20 tahun..
saya dah jadi seorang gadis..
yang bertnggungjawab kepada mak ayah sayaa..
yang kene balas balik jasa budi mak ayah saya yang jaga saya selama ni...
kene jaga perasaan mak ayah sayaaa..
kalau mak saya letihh..saya kene masakkan ganty die..
hahaa.. yg atas 2 kelakar.. masak pun x pandai..
heheee... n macam2 la saya kene buat...
saya dah patut dpt fikir mana baik mana buruk...
saya patut jaga diri saya elok2..
saya patut jada badan saya elok2 bia maintain cantik..hehee...
semua tu saya kene buat sebab saya da masuk 20 daaa..
da kira patut matang daa...




ape yang saya nak wishhh bile saya dah 20 tahun ni..
~ saya nak jadi seorang anak yg baik pada ibu bapa saya..
~ saya nak balas balik jasa ibu bapa saya...
~ saya nak balas balik jasa mak sedara saya yg byk tlg sayaa...
~ saya nak study elok2 lepas ni bia dapat result yg gempak..
~ saya nak cari seorang teman yg dapat bimbing sayaa...
~ saya nak setia pada bakal teman sayaaa..
~ saya dah xnak tinggal solat lagi...
~ saya nak jadi muslimah walaupun dgn scra perlahan-lahan..
~ saya nak kurusss sikit lepas ni... sbb saya gemok.. org x pandang..
~ saya nak jgk pkai bracess, dah 5 tahun saya tunggu.. damnn...
xde dah laa kot.... heheee.. =p
lau ada naty saya tambah lain.. heheee...

No comments:

Post a Comment