Thursday, 2 February 2012

EdY hEpY SANgat2..

Salam...

Lame da edy x post blog ni... kadang2 ase xde mood nak post..... tapi sekali edy karang... mmg edy karang habis2 r.... hurmmm.. kali ni... tujuan Edy post ni.. edy xnak citer sal kenangan g KL lg.. Edy nak citer sal edy jumpe x bf edy je... Hurmm.. tp syg sgt2... ye da nak kawin daaa.... nape cepat sgt mende ni berlalu...kenape die da nak kawin...sedangkan die muda lagi.. edy mmg xleh nak gambarkan bile die da kawin nanty.. Ya Allah. camne edy nak lalui ni kalu edy rindu die.. edy tingat kat die.. kiteorang da xleh nak contact da sebab die da jadi suami orang.. mane mgkin edy nak contact die.. cari nahas betol la sbb edy tau camne wife die 2.. hurmmm..pape pun.. mmg edy sedih.. tapi edy tumpang gembire je la yg terrrrrrrrmampu edy buat tok die.. mgkin die bukan jodoh edy...


Tapi... edy nak die tau.. yg kadang2 edy rase.. edy perlukan die tok luah perasaan edy... mmg edy da ade abg angkat... tapi edy rase edy lebih terbuka nak share pape ngan die.. hurmmm... edy harap sgt semua yg berlaku ni 1 mimpi.. tapi x.. semuanye realiti... akan terjadi x lame lagi... menunggu mase utk ke jinjang pelamin je... hurmmm... edy mesti siapkan diri edy... tenangkan diri edy sekarang sebelum haty edy terluke bila die kawin nanty.. hurmm....


Kenapa kite kenal.. kite kapel..kite putus... n lepas putus kejap awak bertunang... sedangkan kite putus bukan sebab awak nak bertunang pun.. sebab len...kenapa mase 2 kejap je awak... pling x pun. tggu lah edy jumpe seseorang yg leh ganty tempat awak dlu.. bukan xde orang sudikan diri tok jadi bf edy.. ade... tapi edy yg xnakkkk... edy rase edy x serasi ngan diorang... edy xleh trime even edy cube tok terima org len lam hidup edy... camne lepas awak kawin nanty..?? sape yg nak kol edy tok tanye khabar...?? sape yg nak take care edy cam awak take care edy...???


Ya Allah... Tabahkan laaaaa haty edy... Sumpah edy cakap... Edy x sanggup naaa tgk die kawin nanty.. x sangggggggupppp.... haty edy x rela tgk die kawin... mgkin edy redha tapi haty edy... sape yg tahu edy menanggis... edy sanggup kalau edy xde fb, xde telifon yg boleh menampakkan gamba diorang kawin 2... huhuu... edy still sygkan awak lg... mgkin sbb awak kol edy even awak da ade ikatan ngan seseorang 2...xpe laaaa...hope awak bahagia ngan wife awak nanty... saye kat sini....terimeeeeeeee je ape yg berlaku... mungkin ade hikmah di sebalik ni.. hurmm..=(...

N saye nak awak tau.. saye gembire sgt2 jumpe awak baru2 ni... jumpe awak tok kali terakhir sebelum awak kawin....=(... terharu kan... saye terfikir mase kite jumpe.. betul ke ni awak da nak kawin..... betul ke ni saye da xkan berhubung ngn awak lagi lepas ni... betul ke ni yg kite jumpe ni ialah perjumpaan yg terakhir bagi kite...??.. betul ke ni awak still muda tapi da nak kawin... betul ke yg lepas kawin awak terus nak ade bby...... Ya Allah.... kenape sakit sangat haty edy..... kenapa pedih sangat haty edy... kenapa mate edy bergelinangan air mate saat ni... kenapa air mate edy jatuh akhirnya sewaktu melepaskan perasaan ni..... tabahkan la haty edy Ya Allah... Kuatkan laaa semangat edy selepas ni.... tok hadapi dugaan yg saat menyedihkan lepas ni....=(...


2 comments:

  1. anyonyonyo~~ heartbroken rupenye adik kakak ni.. nnt spike bola bbyk3 deh.. lepas kan geram ok. mungkin ade yg lain menunggu suzy (xleh weh nk pgl edy. mari kot mano edy? haha)

    ReplyDelete
  2. yela kak.. heart broken... baek akak yg tlg carikan sbb haty saye xleh nak trime laki laen..huhuu... naty la nok spike bayok2 lepah ni... sedey molek laa... bkok sem. yo pom nikoh lepah 2... edy 2 kwn2 sz yg pggil..heheee... ade laa.. t suzy tlis post nape suzy ni edy...=P...

    ReplyDelete