Saturday, 18 February 2012

..MeRaJoK..=p...

Salam semuaaa.. sory la naa sbb edy lame da x tulis kat blog ni...hrmmmm...

edy nak gtau sal merajuk je ni pom.. haa.. edy tahu.. mesti ramai orang yg suke merajuk kan... tambah2 kalau gurll... 2 biase la 2 kan.. heheee... tapi kalo lelaki yg merajuk.... hurrmmm.... ade ke..?? heheee...

Orang kate.. merajuk ni lambang kasih sayang.. jadi kite merajuk kalau kite nak kasih sayang la ye..? yeke ke camtu..? edy x ase camtu pom... bg edy.. merajuk 2 kalau nak tunjukkan kite protes kat sesuatu mende 2 kan.. macam kite naaa marah la camtu tpi kite xnak marah.. kite merajuk je sng.. yelaaa.. kalau kite marah.. tah2 nanty lagi renggang lak.. bek merajuk je... soo.. kalau org 2 pandai pjuk... x renggang la kan.. malah jadi makin baek plak... pastu.. kite pom jadi la makin kuat merajok kan..?? hehee...

kalau edy laaa... mmg xbf edy penah gtau yg edy kuat sangat merajok.. pantang salah cikit je.. merajok r jawabnye... pastu mulut 2 x payaaa nak cakap la kan,.. muncung 2 panjang sedepaa.. hahaaaa.. mmg laaa kene camtu kan..xkan tyme merajuk nak tersengeh-sengeh cam kerang busuk lak...huhh..2 bukan merajuk namenye.. hehee...

kalau edy bace buku la kan... merajuk ni ade byak sbb die... antarenye kalau someone special bagi kite lupe akan tarikh2 penting.. mcm tarikh mule2 knl ke... tarikh 1st date ke.. trikh besday ke.. anniversary ke... n macam2 lagi la kan... pastu macam someone 2 lak x rety nak jage perasaan kite..ye laa... bt kite cam tunggul je.. mesti r kite saket haty kan.... pastu kite pom satu.. kadang2 nak kasih sayang dari someone yg kite sayang 2.. i mean perhatian lebih la dari sesorang 2.. soo mesti la kite nak merajok..pastu org 2 pjuk.. 2 kalau die pujuk.. kalau die x pujuk cane.. hahaaaa... menangges sorang2 la jawabnye..hahaa.... tol x...??

tapii..ni satu masalahnye... kalau pempuan merajuk.. yg laki ni rety pujuk ke...?? hurmm.. edy rase ramai  x reti pjuk kan.. kalau die rety pujuk mesti romantik je org 2 kan.. heheee... tapi kalau salah pujuk pun xleh gak kan.. nanty makin menjadi-jadi lak gurl 2 merajuk nanty.. hehee...






kat sini ade la sikit contoh2 nak pujuk orang merajuk cane.. hurmmmm... wahai si lelaki... tiru la cam kat bawah ni yee..hahaaaa... yg macam ni da laa... nampak sangat gurl 2 merajuk sbb nak laki 2 mtk maaf je.. bgus la 2 dari gurl 2 merajuk sbb nakkan mende tapi x dpt.. soo.. pempuan 2 merajuk laa... huhuu...





haaaa.. sooo.. kalau kite tgok gamba kat atas ni kan.. org laki 2 kene la pandai pujuk n paling penting.. yg laki 2 mesti mengalah n mengaku kesalahan die 2.. heheee.. abes la sape yg jadi laki kan... tapi macam edy je yg gurl 2 merajuk.. lepas je laki 2 minta maaf.. teros pk sal makanan... hehee... ape laaa...

hurmm...2 je la kot nak cakap..hahaaaa..
sebenarnye edy bosan n ngah saket aty sebenarnye ni..... sooo.. dari dok saje2.. bek edy post blog kan.. agpom edy teringat yg semalam edy ade merajuk ngan kawan edy ni.. hurmmm.. die salu camtu... xpe2.. lau ye bt camtu ag... edy nak merajok lame2... hahaaa..=P...

No comments:

Post a Comment