Thursday, 9 February 2012

..GeMeRsIk kAlBu..

Salam....

 haaaaa korang... baru ade idea nak tulis ape.. al maklum laaaa... ari ni kan last citer Gemersik Kalbu... sooo.. datang la idea edy nak tulis sal ni.... hehee.. edy rase.. korang pun mesti ade tgk jgk kan citer ni.. amcam best x..?? mane korang suka...?? antara raihana ngan suami die... or raihana ngan pakwe die 2...

kat sini la kan.. edy nak tanye.. patut ke kalau kite minat kat seseorang.. kite kena rogol die.. pastu bile die ngandung.. kite cakap nak bertanggungjawab.. mmg x la kan.. gerenty la yang perempuan 2 benci giler2 kat perogol 2 even da jadi suami diorang..huhuu.. kalau edy la kat tempat gurl 2... huhhhh.. edy x bg die sentuh pun edy... pemusnah hidup kite jee.. tibe2 jadi gelap serta merta.. huhuuu..

tgk cam lam citer Gemersik Kalbu ni laa... pada asal nya raihana da ade pakwe.. tapi disebabkan raihana dirogol dan mengandung.. die terpakse kawin dengan suami die 2... kesian la plak bf raihana 2.. hahaaaa... sory laa.. edy bleh x egt name pakwe die ngan name suami die.. hehee... raihana nak report pok lis xleh la sbb raihana yg salah kan sebab tido uma laki 2.. hurmmmm... tapi kalau edy jadi raihanaa.. edy trime n redha je lau edy jdi die.. hehee.. da la dapat suami hensem.. sweet.. romantik... bg adiah kreta la pape laaa... waaaa... sweet nyee.. heheheee... ( mate duitan la plak...) heheee.. xde laaa.. gurau je...

of coz la xnak sbb da ade pakwe... kalau edy kat tempat pakwe die lak... mesti terseksa sgt2 bile kekasih haty jadi milik orang len dalam sekelip mate... yg x tahan nye... kekasih haty jji nak mintax cerai.. xnak bg suami sentuh n xkan jatuh cinte ngan suami die.. last2... si kekasih haty laki 2 jatuh cinte gak kat suami die n suh pakwe die 2 tinggalkan die... aduhhh... senget la kan raihana 2... lau da jji... tunaikan laa... jangan la bg harapan kat orang laen.. huhuuu.. sedih tol laaa...

pape pom.. kite tgk je la malam ni... sama ade raihana pilih suami die or pakwe die 2.. huhhh.. harap2 die pilih pakwe die n suami die 2 kawin ngan edy.. hihihiii. ok x...???
hahahaaa... yg nak cakap sebenarnyee.. edy suka tgk muke aqasha 2.. sweet sgt2... body mantap... muke chubby... putih lak 2... untung la wife aqasha ni kan... hurmmmm... bile 1st tgk je aqasha belakon 2... terus bkak google cari sal aqashaa.. tgk2 da kawin daa.. huhuuu.... melepas laaa... sedih pom ade gak... sedih mmg sedih.. tapi xkan laaaa artis akan jumpe budak kg cam edy ni kan.. hehee.. ni haa muke aqasha 2.. hehe
hensem x korang...?? hensem kan...

da laaa.. xnak da taip panjang2.. nak siap2 tgk Gemersik Kalbu ni haa plak.. hehee.. bye... salam..

No comments:

Post a Comment