Sunday, 26 February 2012

..NaSiB @ DuGaAn...

hurmmm salam...

kali ni kan... edy post ni sbb edy saje je nak luah isi haty edy.. edy xtau naa luah sape..
kaloo nak luah kat family.. mmg x la kan.. t die kate laen plak.. kaloo luah kat kawan... hurmmm.. nanty kan diorg cakap.. masalah diorang pun x settle lg.. ni kan nk tambah ngan masalah edy... edy mmg salu luah kat diary edy je.. tapi sejak edy aktive blog... pastu dapat pulak selalu on9.. edy ase mmg sesuai la kan edy luah kat sini.. tapi edy x pakse pun korang bace.. dah alang2 korang nak bace. 2 masalah korang la kan.... edy x suruh pun...hurrmmmmm....

edy cume nak cakap jee... nape hidup edy kan.. salu je x macam kawan2 yg laenn... i mean lam berhubungan laaa... hurmmm... asal selalu edy jumpe someone jeee... mesti akan membuat edy tersiksaaa satu hary nanty.. sbb 2 edy tkut sgt nak jalinkan hubungan ngan orang len... edy jadi fikir bukan2 sal orang laen... even org 2 baek pon... hurmmm... mmg nasib edy keee jumpe orang2 camni... ke atau ni hanya dugaan yg Allah bagi kat edy supaye edy banyakkan bersabar sbb Allah tahu.. edy sorang yg mudah menyerah kalah.... hurmmm...

da la sebeum ni.. mase edy jumpe someone 2.. edy engatkan die laaa orang yg akan jdi teman edy... sbb tah... die layan edy... mcam lebih dari sorang kawan.. bg edy laa..   bg die edy xtau la plak kan... tah2 ye mmg layan kawan die camtu kee... huhuuu..xtahu la 2 kan... tapi last2... die diamkan diri.. edy xtahu nape... tp edy mmg tahu die bz ngan study diee... edy msj pun die still repy.. tapi xde la msj cam dulu sbb die ckap die bz je skrg.. edy mmg faham.. mmg die bz pom.. tpi tah laaa.. edy x tahu laaa... macam tetibe rase cam digunakan jee... sbb edy contact ngan die 2 pun mase die ngah xde kelas dulu... huhuu..

n skrg ni plak.. edy jumpe someone gak.. dulu mase 1st tyme jumpe.. pastu after jumpe then kiteorg diam.. 2 xpe r.. edy x syg die lagi...gpun edy x kenal die lg.. bile jumpe bt kali ke2 ni.. barulaaa edy msj2 ngan die.. edy jumpe2 ngan die...tiap2 hary msj. tiap2 malam msj.. edy rase something wrong.. edy ase macam edy syg die... edy suke die.. edy hepy ngan die.. edy ase bersemangat bile bersame die.. tapi edy tahu... mgkin die pun akan jadi cam yang sebelum ni 2...tinggalkan edy tibe2.. hurmmm... nape mesti camni... nape semue ni jadi kat edy.. org len, kawan edy... diorang jumpe je the right person.. tapi edy.. kena harungi semua ni.. edy bukan kuat sangat pun nak harungi semua ni.. kadang2 sedih gak.. kadang2 terseksaaa gak... hurmmm.. tapi edy diam jee.. mgkin Tuhan da anugerah kan kat edy yg edy mudah tersenyum.. walau pape pun jadi.. edy akan senyum jgk even dalam haty... terseksaaa sgt2... mgkin sbb 2 edy mampu nak sorokkan haty edy yg telah hancur repuk ni.. huhu...=(...

kadang2 edy suke sangat bace2 ayat2 jiwang ni.. citer2 orang ptus cinta sbb bg edy.. kalau diorang mampu harungi hidup lepas putus cinte even da kapel bertahun lamenye.. nape edy x...?? sedangkan edy.. putik cinte x berputik lagi di haty ni... cume kasih sayang je yg bercambah.. hurmmm.. kalau orang kawin lak kan.. pastu bercerai.. kalau si isteri 2 dapat jalani hidup2 seharian dgn tabah, nape edy xleh camtu sdgkan kiteorg xpenah ade declare pape pun... sah kan nak ade pape hubungan... patutnye edy perlu kuat kan dari diorang 2 sbb kisah edy ni xde la seterok diorg.. tp... mgkin diorang tabah... diorg kental.. tapi edy.. edy x... edy x sekuat diorg pun... edy lemahhh... hurmmmm...=(...

bagi laki kat luar 2.. kalau la awak2 semua bace ni.. tolong laaaa.. saye bagi pihak perempuan mitak tlg sangat2.. dgr la ape Ustaz Azhar ni cakap... mmg mudah bagi harapan kat orang... mmg senang bagi cinte mainan kat perempuan... tapi korang penah sedar x betape seksanye kiteorang kalau kiteorang tahu yg korang semua juz maenkan kiteorang.. gunekan kiteorang tyme korang rase alone...  plezzz laaa korang....  jage la haty kiteorang ni... kiteorang xx kuat nak hadapi semua ni...=(...



n bagi edy.... lebih baek kite simpan perasaan kite dari kite bagitau kat orang 2 kan.... sbb 2 mgkin lebih baek even orang len selalu cakap.." bek kite luah dari kite simpan sorang2..". mmg btol.. bek luah.. tapi kadang2 kalau kite luahh.. mgkin terjadi yg lebih buruk kee.. hurmmm...xtahu yg ane satu paling baek... xpeee laaaa... edy ase yg termuktamad.... kalau laaa edy suke someonee... edy naaa pendam jee.. xpeee.. mgki ade la 2 orang cakap suke edy.. tapi x mudah edy nak trime n percaye sbb mgkin edy da serik ngan laki... serik sangat... buat kite sayang die.. then die tinggalkan kiteeee... cukop laaa... bia laaa edy derite tok sekali je lagi... pastu dah laaa... edy sanggup x jumpe someone... xde someone orang nak kat edy.. sampailaaa edy btl2 jumpe jodoh edy.. dari edy jumpe someone tapi die tgglkan edy jgk last2... huhuu...



hurrmmm.. 2 je laaa edy naa cakap... huhuuu...

cume 1 je yg edy nak sangat2 tulis kat bawah ni...
n edy nak sgt2 someone 2 bace ni...




I'm n0t supp0sed t0 l0ve u....                    
I'm n0t supp0sed t0 care....
I'm n0t supp0sed t0 live my life....
Wishing y0u were there....
I'm n0t supp0sed t0 w0nder....
Where y0u are 0r what y0u d0....
I'm s0ory I cant't help myself cause....
I'm in l0ve with y0u.... =(.....




















k laaaa....salam..... wishing 4 da best t0 me n my life...=)

2 comments:

  1. Anything that does not kill always makes us stronger!! Jazakallah

    ReplyDelete
  2. yup... that true... coz sometime i also feel like that 2... but... juz sometime je laaaa... huhuuu....

    ReplyDelete