Tuesday, 7 February 2012

TiBe2 TrAsE SuNyI..=(



Kadang2 bile edy tgh dok sorang2.. Edy nak someone temankan edy.. edy nak someone yg boleh hiburkan edy.. edy perlukan someone yg boleh bagi edy gelak...tapi xde sorang pom yg sudi nak hiburkan edy.. edy terasa “ALONE” sgt2.. mmg betol hidup kite bebas tanpa pasangan kite... tapi kadang2 kite mesti perlukan pasangan tok temankan kite masa sunyi kan...?? hurmmm..

edy x tahu.. kenapa edy skrg masih xde pasangan hidup.. kawan2 edy kebanyakkan da ade da pasangan masing2.. tapi edy sedar.. edy mgkin xde sifat2 yg seorang lelaki perlukan dalam hidop die... sbb 2 xde lelaki yg sukakan edy.. n mungkin sebab edy xde la lawa pom.. tapi edy syukur sgt3 sebab edy sihat walafiat.. diri edy da cukup sempurna daa.. Alhamdulillah... edy x ptot pon nak soalkan kenapa edy xde teman hidup lagi. Mungkin Allah nak simpan teman hidup edy dari edy buat masa ni.. sebab dia tahu.. edy x kuat iman sgt..kan..?? x pom.. mgkin Allah da aturkan jalan yg terbaek tok edy.. bercinta selepas kahwin..hurmmm.. semua 2 hanya Allah yg tahu.. Allah mesti nakkan yg terbaek untuk semua hambaNya kan..??

Tapi sius edy ckap... edy sedih.. edy sunyi.. edy tersenyum bile tgk pasangan lain bercinta.. sweet sgt... tapi dalam hati edy.. sape tahu..?? edy sedih.. xde org tahu pun.. mmg edy selalu ckap dgn diri edy yg mgkin mase ni belum masanya untuk edy bercinta... tapi kite hanya mampu merancang.. haty edy ckap laen.. edy x leh nak tahan perasaan edy... kadang2 edy selalu doa biar edy dapat yg terbaek tok diri edy ni.. hurmmm...

Tapi.. yg sebenarnye..edy betul2 rindukan xbf edy.. zahrin rosli..sory awak sbb edy terus terang sebut nama awak.. edy betul2 rindukan awak... edy rindukan kenangan kite dulu...edy rindu senyum awak.. gelak tawa awak mase ngan edy.. hurmm... kalau la kite still contact macam dlu.. Ya Allah... bahagianye edy awak.. sbb edy sedar... edy tahu yg hati ini masih lagi sayangkan awak... masih lagi teringatkan awak.. n masih lagi mengharap kite still macam dulu.. hurmmm...=(




No comments:

Post a Comment