Saturday, 4 February 2012

hAIraN SanGat-sAngAt..o_0"..

hrmm.. salam...

Nak tau x nape yg heran sangat ni.. hurmmm... lau edy pg jalan ane2 kan... edy tangok ramai pasangan macam x secocok r... kadang2 ade yg gurl cantik tapi yg laki x... ade 2 yg laki hensem tapi yg gurl x.. kenape erk..? kadang2 ade orang ckap... 2 mesti yg x cantik n x hensem 2 kaya.. jadi mgkin sebab duit r.. tol x...? maybe sebab pangkat.. huhuu.. bukan edy yg cakap erk... edy dgr orang cakap...

Mungkin sbb 2 r edy xde pakwe.. edy kan x lawa.. tapi x kaye jgk.. sbb 2 xde orang nak.. hurmmm... tapi edy heran... diorang betul2 same2 cinte ke.. lau kapel 2 edy x rase la diorang betul2 bercinta kan.. tapi lau sampai kawin 2.. mmg betul la diorang terima pasangan diorang seadanya... baek buruk pasangan diorang.. xkesah da rupe paras ni kan..

 edy pom harap camtu.. edy x nak yg hensem2.. edy nak yg sedang2 je ngan edy... tapi orang 2 leh trime keburukan edy n kelemahan edy seadanya... sal rupe.. edy x kisa la sebab asalkan pasangan edy nanty trime edy yg x berape nak comel ni.. da lah brisi... cam teddy bear.. heheee.... n yg pentingnye.. die bleh support kejidupan edy sapanjang bersamenye... maklu mlaa.. edy ni banyak songeh.. banyak makan...soo.. die kene pandai masak la ni kan.. hehe... n orang 2 kene r pandai kemas rumah sebab edy ni un'pengemas'...hehee..=P

haaa... ni 1 ag..mase edy pergi window shopping ke.. edy tengok yg gurl chubby n yg laki kurus je.... hensem lak 2.. yg gurl biase je.. edy terus terpikir naseb edy... nape lau gurl 2 ade pakwe.. tapi edy xde pom... nape gurl 2 dapat laki hensem tapi edy sah kan yg hensem.. yg x hensem pom xde yg nak kat edy..hehee... ( betul ke xde...? ) x laa.. tipu jee... ade je.. tapi edy yg xnaaaa... edy nak cari yg betul2 n sampai ke jinjang pelamin....wahhh..ni da kes serios ni.. baru cecah 20an.. berangan nak kahwin.. kene perambak ngan penyapu dulu la ngan mak ayah kat umah 2.. hehe... tau x perambak 2 ape..?? perambak ni macam kejar laa.. so maksud ayat edy tdi... t mak ayah edy keja ngan batang penyapu lak sekeliling rumah..hehee...

tapi sius edy cakap... nape la edy x macam yg pasangan laen.. even gempal.. tapi ade pakwe jgk.. hensem lagi.. huhuu.. mgkin Allah xnak temukan edy ngan someone lagi sbb edy da banyak dosa da sebelum ni.. lau kapel nanty... tah2 ag bertambah dosa edy.. laen la lau edy dapat Ustaz ke.. yg leh bimbing edy ke arah yg lebih baek... hurmmm...leh bawak edy ke jalan yg benar..lagi bagus kan... harap2 la mende 2 jadi kan... Amin...

pastu ade edy tgk citer yg Kebaya Terakhir Ayah... gurl ni mmg terok sgt2... mmg sgt2 terok.. tapi ade uztaz jatuh cinte ngan die n bawak die ke jalan yg benar...ubah kehidupan gurl 2... n mengahwini gurl 2... edy pom termenung.. mane nak jumpe Ustaz mude cam2... kalau la mende 2 terjadi kat edy.. Ya Allah.. bersyukurnye edy... sempat edy berubah...  bahagiakan mak ayah edy... setakat ni.. edy xde ag baju jubah... ane tau kot2 kalau edy jumpe ustaz n then mase berubah 2.. die adiahkan jubah tok edy.. mesti ati mak edy sejok je kan... ayah edy pom mesti tersenyum je nanty.. hehee.. bukan xde jubah.. yg mak edy ade je.. tapi edy je yg x nak pakai..hahaaaa... sian je mak edy bg kat edy...hehee...

hurmmm... mgkin ni la naseb edy...nak kapel tapi xde orang nak...xpe la edy... awak tggu la kurus ckit ag.. ade la 2.. kalau btul nanty edy kurus baru ade orang nak.. mmg orang 2 nak kat edy sbb cantik je.. bkan sbb ikhlas nak kat edy.. huhuuu...tol kan edy ckap 2.. huhuu.. k lah..malas da la nak tulis2 ni.. xe feeling daa... huhuu.. tataa.. salam..

3 comments:

  1. comel blog..:) jom join contest nih..http://lady4134.blogspot.com/2012/02/contest-sayangi-rasulullah-sedalamnya.html

    ReplyDelete
  2. time kasih awok... biase2 jee...

    ReplyDelete
  3. xleh pon nak cari yg awak suh join 2...

    ReplyDelete