Monday, 1 April 2013

29 mARCH 2013..CH part 1.

ASSALAMUALAIKUM...

29hb ni... hari jumaat.. mase ni kiteorang bertolak dari besut pukol 6.30pagi untok ke Cameron Highland.. family akak... ayah..mak.. adik..dan saya... rase2 ni 1st time kot mak ayah naik cameron.. tambah2 ayah yang x suka nak jalan2... tp ni kire adiah besday die tahun ni laa.. so kiteorg pergi cameron.. sampai tu dalam pkol 1 lebih... kiterang menginap kat iris guest house.. mcm apartment ade 3 bilik semuanyaaa.. masa tu abg ipar dapat rm280 je sbb kiteorang direct tu kwn die... tp ms kiteorg ngah nak ambil kunci.. ade la 1 family ni nak sewa yang 3 bilik mcm kiteorang... n then die ckap harge rm400... terbaik rr.. mahal giler... mungkin sbb mase tu cuti sekolah kot naaa...

ok... sampai je kiteorg rehat dulu... sbb hujan etek... then after asar baru pergi jalan.. 1st kiteorg pergi kat raju strawberry x silap.. yg tempat dia tggi giler.. naik mendadak kot... then kat sane.. kiteorg  makan aiskrim strawberry plus2 coklat n kek strawberry plus2 cheese.. mmg sedap sgt3.... pastu balik tu kiteorg pergi pasar malm die... kiteorg beli nasi ayam... yang ayam die kerat 4 je seekor ayam tu...n harga nasi tu rm5 jee.. mmg murah sangat3.... berbaloi laaa... belah 4 kot.... yang t xsempat nak ambil gambar... sbb mase tu fon rosakk... adehhh.. n kat situ jgk beli baju i love cameron highland.. tp mcm ditipu je sbb akak ckap ptt leh minta murah lagi..huhuu..xpe laaa..nak wat cane...

balik tu kiteorg makan n tiddooo.. lupe 1 ag.. citer ni mmg pengotor tahap gilerr.... leh lak.. after uk2 tu. flash2 toilet.. air tersumbat.. d***... sbbb tu laaa saya elergy sgt nak gune toilet2 mangkuk tuu eeeee.... nasib bek mkan nasi da masa tu... mmg after tu tahan je kalau sakit perot..mmg eeeee.. gelii dowhhh...





No comments:

Post a Comment