Tuesday, 17 January 2012

OrAnG Yg EdY rAsE sEkEpAlE NgAn eDy...HeHe...

Salam kawan2....(^_^)..

Edy  ni sebelum ni suke ngat tulis diari..d aade 2 buah bku diari da sebelum ni sejak dari 2007 lagi edy wat..heheee.. n bile ade blog ni..haaa...siap laaa..edy akan post macam2 la lepas ni taw..heehee..

kali ni edy naa gtau orang yg edy ase sekepale la ngan edy.. cube teke..sekepale sal ape...hehehee... clue die.. edy paling suke sgt men mende ni... lau edy x men mende ni.. edy ase cam badan x sihat jeee.. hurmmm.. mmg edy dari skula rendah agi aktif men mende ni..heheheee... cpt teke ape die..??...

edy bagi tau dlu sape orang die erk.... tapi ni cume kawan2 edy lam usm laa.. 2 pom yg sport sc 1st year je tau....heheee.. yg kat matrik ngan skula 2 edy xde la gambo2 korang..so x leh wat la sal korang..hehee..soryy...

ok..1st orang die ialah Muhd Rafiq... die ni mmg same gile ngan edy kot sal mende ni.. hary2 msj edy naa trun x... hahahaaa.. .terer kot die maen..tkut edy lau bola ke 3 dpt kat die..heheheee...cepat laaa.. clue da terang2 da ni... sape tau hobi die.. mgkin dpt teke la kot kenapa edy ckap die sekepale ngan edy... meh naa tunjuk ckit gamba die ni..hehee...

ni gamba edy ngan die..hahaaa... sweet x kiteorg..hahaaa..=P

hahaaaa... ni la nak tgk gamba die ni..hehehee... encem x...?? ade lesung pipit 2.. lau sape2 berminat.. msj saye yee.. t saye tlg korang tackle die ni..hehehee... guwaw je rafiq...hehee... jgn maraaa tau...=P..

ok now clue yg ke 2 lak ni..heheheee... name kakak ni ialah faridahidayu... hmm..die ni edy pggil kak yu je... org die baek tau..ade ciri2 keibuan..hehee...tapi jadi anak edy..bukan mummy..edy yg mummy..hehehee.... jage2 korang..yg ni xleh edjuz..die da ade pakwe daa ni..hahaaa..melepas korang.. kak yu ni kan.. die dari dulu naa blaja setting..tapi sampai skrg x boleh..hahahaa... sian kak yu..hehee.. blaja lagi tau... jup2..setting..?? ni pom clue jgk ni.. korang leh teka x ape..?? hahahaa..

ni gambo2 kak yu yg manis 2...

ni gamba kak yu..manis kan die..heheee...
yang ni mase die pakai mekup..alahai..manis 2 manis..tapi nampak garang je.. takut edy tau..xpe laaa...garang2 die pom..da berpunye daaa.. edy ni... lemah lembut pom still xde org naaa...hehe..werkkk...=P

ok sekarang clue yg ke3..hehehee..teke sape... fara liana laaa...sape ag.. edy pggil die kak fara..kak fara ni..suke sgt gune kaki tyme men mende yg sekepale ngan edy ni... ni sbb die ni ahli futsal..hahaaa..soo... beharge la kan kaki 2..tau la pandai men futsal..eheee... korang xnaa edjuz ke ni... yg ni pom cantik gak..hehe.. mehh na tunjuk kat korang gamba clue yg ke 3 ni...

hahahaaaa...manis x...siap ngan riben2 agi 2... hahahaaaa....


hahahaaaa..ni lak muke die kalooo x pakai skaf riben 2... cepat laa..single lagi ni..nak x..??.. sebelum 2..teke r nape die clue sekepale ngan edy..

ni lak orang tambahan yee..hehee..sbb die kejap ade kejap xde.. muhaimad aiman name die..hahaa.. padam muke ko kan aiman..maen cam chip more lak..kejap ade kejap xde..last2 edy bagi ko jadi clue tambahan je la ye..heeheee.. ni la muke aiman 2... hehee.. jgn mara tau aiman... lepas ni..ikot rafiq 2.. turun hary2...


haaaa...ni la gambar aiman ni...senyum lebo lak gamba die ni..suke sgt ke aiman dpt jadi clue tambahan..?? heheee... suke la 2 kan..alaaaa comey2...heheee..lau xsuke..xde r ko senyum camni kan..heheheeee.. werkkk..padam muke... sbb ko clue tambahan...1 je gambo edy letak..heheheeee....=P


jup2..yg bawah ni bukan clue tau..yg bawah ni edy laa...heheee.. x aci la letak gambo diorang je..gambo edy xde lak..hisshhhh... jelez....werkk..=P...


 hahahaaaaaa...ni la gamba2 edy....adoi..sekali letak banyak la plak... ane ade byak kan..hahahaaa.. ok la 2.. clue kan 4 org.. so gamba edy pom kene letak 4 laaa..hahahaaa...kikikiii... werkk..jgn jeles tau...

aiyaaa.. 2 je la semua clue yg dapat edy bagi.. diorg semo ni sekepale ngan edy laa... cepat la teke nape diorg..bukan orang len.. xpe laaa.. bia edy yg gtau.. tggu korg teke gerenty xdgr suare korang jawab sbb ni dlam blog je..heheee... diorang ni kan.. hurmmm.. debor lak naa cakap..hurmmm.. sebenarnyee diorang ni suke men BOLA TAMPAR...heheehee.. same cam edy laaa.. edy kan QUEEN VOLLEBALL...heheeee.. werkk... 2 la korang.. xmen volleyball sgt...lau x ...free2 je korang leh masuk lam blog edy ni... by the way... tenz korang.. sebab korang ade la edy jadi semakin bersemangat nak turun men volley hary2..heheheeee...

2 comments:

  1. cehh akk takde plaaaak!!~ tacin ah gini :'( mentang2 kite tak hebat main mcm awk~

    ReplyDelete
  2. hahahaaaaa.. alaaa kakak ucuk... ni sek sport sc je yg suzy tulis citer.. hehee.. akak punye len kali ye...heheeee

    ReplyDelete