Saturday, 15 June 2013

All Done.. :)...

ASSALAMUALAIKUM....

hye.... hari ni... jiwa begitu gembira... sebab.... semuanye beresss.... hahaaa... kita jangan cakap kat orang padahallllll kita sendiri pun macam tu... tambah2... nak jugak menang... orang cakap tu.. die akan cakap lebih dari tu.. orang cakap ni.. die akan cakap die lebih tahu dari ni.. semua nak menang... bagus laa... perangai camtu... makin meluat aku ngan orang camni... xmati pun kalo ko fikir betul2... apa yang berlaku sebenarnyee.. bincang elok2 bila orang tu bincang eok2...  ni tak... ape ko cakap ko rase ko betull.. tah pape...seriusly aku meluattt... MELUAT....

hurmmmm.... kenapa x je ko blah hari tu erkkk.. owhhh yelaa... mintak.... tapi x dapat..kikikiiii.... kesian~ kat sini pun bawak masalah.. kalau betul la ko dapat.. aku x tahu la camne nak jalankan tugas ko tu nanty ngn perangai cam sialll....

agaknye.. klau aku tanye sal tahi aku camtu2 camni2... mesti die akan tahu nye kenapa2 sebab yelaa..pakar segala mende la katakan... choiii.. hahaa.. kelakarrrr.. dah laaa.. malas nk layan orang yang bajetttt bagus... penah cakap kat orang kan yang hidup ibarat karma... jangan duk pesan kat orang je.. kite tu.. pesan kat diri kita sendiri.... sekarang ni... aku dah memang xde kene mengena dah.. andd.. i will never forgive u babe... neverrrrrr.... sebab 1 je.... ko duk mengamuk  pasal ko terasa yang aku kata kat ko...sedangkan aku mmg cakap mende lain babe~... then boleh plak nak menjatuhkan aku~... whatever laa... buat la mende yang membolehkan buat u olll happy.. =)

PS: aku cakap buruk hari ni je... pasni memang xnak cakap pape dah pasal2 ni... okeyyy... adiosssss....

No comments:

Post a Comment