Thursday, 28 March 2013

Sedih VS Gembira...(^_^")...

ASSALAMUALAIKUM...

lame dah x update... malas nyee nak karang2.. tp hari ni nak kongsi something.. benda paling happy dan sedih berlaku dalam 1 hari....

1st thing.. perkara yang sedih... mungkin salah saya atau semua orang sampai teacher kiteorang marah dan terus kuar.. x pernah tgk teacher marah camtu... tp xpe laa.. pengajaran.. dan yang paling terkilan.... ade 1 ayat yang amat menusuk hati saya dan kawan2 saya.. " baik xpayah datang kelas langsung dari datang lambat" ayat tu... nampak simple.. tapi... tahhh... mungkin kite berada kat tempat yang betul... soo senang kita cakap kat orang lain.. tp bila mende tu jadi kat kite..? ok.. saya nak tgk... adakah awk pegang prisip awak tu... bagi sayaa. baik datang even lambat asalkan x datang langsung.. bukankah nampak mcm menghargai kelas tersebut..kalau betul laaa ape yang dia cakap.. that mean.. dari 21 org..biarkan 5 org je dtg.. mane lebih baik.. 5 and ramai2.. hurmmm...tu juz pendapat sayaa... xde nak perli sape2.. masing2 dengan pendapat masing2... soo maafla kalau ade yang terasaaa.....

2nd thing.. perkara yang hepy sangat2... menyambut hari kelahiran ayah saya yang ke 65.... sebelum xde un sambut besar2 camni.. mungkin sebab tahun ni akak pindah dekat dengan kelantan.. so yang tu kot menyebabkan meriah sangat... sampai ayah menanggis tgk.. sebak rase... saya sayang sangat ayah sayaa... harap pa dipanjangkan umur dan dimurahi rezeki dalam segala kehidupan dia... hurrmmm.. tp ape yang best... makan banyak sangat.. sampai kembong perot... and esok... kiteorg ke rumah akak kat besut.. then lusa.. p kat cameron... heee... bawak jalan mak and ayah..1st time diorg pergi cameron ni... =) owhh kebetulan.. mak n ayah angkat pun duk sane jgk... harap kalau xde arang yang melintang.. hope dapat jumpa mereka... Amin... =)

 tu je laaa.. kot.... owhh lupa nak cakap.. hari ni 27.3.2013... =)
 tata salam....

No comments:

Post a Comment